Ponedjeljak, 19. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Osam izjava pogubnih za svaku vezu

Nije nužno potrebno varati partnera ili činiti jednako grozne grijehe da bi se veza raplinula. Ponekad je retorika kojom se partneri koriste pogubnija od bilo čega drugog…

‘Nebitno.’ Muškarci su jednostavna bića – ako ste nešto spomenuli, očito je da je bitno. Inače to jednostavno ne biste spominjali, piše Cosmopolitan.hr.

‘Uvijek pretjeruješ.’ Pomalo je suludo i bezobrazno govoriti nekome da pretjeruje, budući da svi emocionalno reagiramo u skaldu sa svojom osobnošću i temperamentom.

‘XZ je stvarno zgodan.’  Doista, što bi osoba na temelju ovoga trebala reći, misliti, osjećati? Posljednje što frajeri žele je znati da vas seksualno privlači jedan od njegovih najboljih prijatelja.

‘Ne vjerujem ti.’ Grozno je kada ti netko da do znanja da nema povjerenja u tebe, a još je gore kada ti to tako otvoreno kaže u lice. Želite li to reći muškarcu, obavezno pronađite suptilniji način.

‘Moj dan je bio još gori.’ Ako vam je frajer otvorio dušu o tome kako je užasan dan iza njega, to sigurno nije zato kako bi se mogao natjecati s vama čiji je dan bio gori. On jednostavno želi malo suosjećanja i pokoju riječ utjehe.

‘Da ti je stvarno stalo do mene…’ Ultimatumi kod nikoga ne pale, a samom činjenicom što je i dalje s vama iako mu redovito servirate ovakve nabijače grižnje savjesti itekako potvrđuje koliko vas voli.

‘Baš me briga.’ Ovakav stav iskazuje potpunu ravnodušnost prema partneru, ako čak ne i potcjenjivanje partnerovih misli. Barem se potrudite zvučati zainteresovanije.

‘Moramo ozbiljno razgovarati.’ Ako i trebate razgovarati, možete jednostavno početi razgovarati, kao normalna osoba, bez pompozne najave da razgovor slijedi. Kada frajeri ovo čuju, odmah im kroz glavu počinju letjeti svi najcrnji scenariji. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,