Utorak, 28. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ogromne klovnovske čizme uskoro na tržištu, koštaće 350 dolara

Preuzmite sliku

Prije nekoliko dana u medijima su se pojavile fotografije na kojima jedna djevojka nosi neobične crvene čizme i od tog trenutka postale su hit na društvenim mrežama.

Čizme za koje su mnogi mislili da je riječ o dobroj šali, zapravo su novi proizvod umjetničkog kolektiva MSCHF iz New Yorka, koji uskoro planiraju da ih puste u online prodaju.

Oni su na svojoj web stranici podijelili da ove masivne crvene čizme nalik na klovnovske puštaju u prodaju 16. februara, a da je već sada moguće izvršiti rezervaciju na njih. Prema njihovim informacijama, čizme je moguće kupiti po cijeni od 350 američkih dolara.

Iako su ljudi navikli na neobične kreacije ovog umjetničkog kolektiva, koji su ove čizme nazvali “čizme iz crtaća za cool 3D svijet”, mnogi korisnici društvenih mreža bili su iznenađeni ovim proizvodom. Neki od njih su naveli da ove čizme nisu nimalo praktične za svakodnevni život kao što je vožnja auta.

Ovaj kolektiv uputio je i saopštenje za medije u kojima su napisali da nikada ne dizajnirate cipele tako da budu oblikovane poput stopala. Sada samo preostaje da ove čizme puste u prodaju pa će se na osnovu zarade znati jesu li zaista hit i u stvarnom svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,