Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Odustala od ljekarske karijere kako bi bila domaćica u Dubaiju: “Kavijar i tartufi su moja hrana ovih dana”

Preuzmite sliku

Linda je ispričala kako dobijaa džeparac od supruga koji zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura), a zauzvrat mu čisti i kuha kada sobarica nije tu.

Ponosna domaćica Linda Andrade (23) vjeruje da je sretnija od mnogih žena s karijerom jer nikada u životu nije platila račun. Naime, influenserica iz Dubaija udana je za bogatog poduzetnika Rickyja iz Dubaija i uživa u životu.

Često pokazuje kako uživa u raskošnim odmorima na skupim destinacijama, kako troši hiljade eura na dizajnersku odjeću i vozi skupe automobile. A zauzvrat, ova 23-godišnjakinja je žena koja ostaje kod kuće te kuha i čisti kad sobarica nije tu, prenosi 24sata.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda A (@lionlindaa)

– Vjerujem da su moderne veze u kojima se sve dijeli pola-pola nesretne. To nije prirodno – izjavila je.

Linda dobija džeparac od supruga, koji navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda A (@lionlindaa)

– Nikada u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako platiti stanarinu – tvrdi.

No, porodica influenserice izrazila je zabrinutost zbog njenog načina života. Odustala je od snova da postane ljekar kako bi se udala s 19 godina, što je za njih kontroverzan izbor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda A (@lionlindaa)

– Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Oduvijek je želio da budem doktorica i to je bio i moj san. No, trenutno sam usredotočena na svoj brak. Potrebno je puno povjerenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako bi se brinuli za muškarca – priča Linda.

Za sada se čini da je Linda zadovoljna svojim raskošnim načinom života. Na društvenim mrežama objavljuje isječke iz svoje svakodnevice, koja obično uključuje odlazak u trgovački centar ili odlazak u otmjene restorane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda A (@lionlindaa)

– Kavijar i tartufi su doslovno moja jedina hrana ovih dana – pohvalila se u nedavnom videu.

U drugom videu je pak otkrila kako je ‘bacila’ oko 160.000 funti (182.000 eura) na samo jedan shopping, piše Daily Star(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje