Četvrtak, 1. Juna 2023.
Tuzlanski.ba logo

Oduševila se jeftinim, a ogromnim kaučem, a onda je saznala šta je zapravo kupila…

Preuzmite sliku

Mallory je od svojih pratilaca saznala da je kauč zapravo s razlogom tako jeftin te je zaključila da bi ga zasigurno trebala detaljno očistiti. Naime, privukla ju je cijena koja je bila samo 570 funti…

Žena je bila oduševljena svojom kupovinom kauča na Facebook Marketplaceu pa se na TikToku odlučila njim pohvaliti. Influencerica Mallory se u početku čudila neobičnom obliku svog novog kauča, pa je pitala svoje pratioce jesu li ikad prije vidjeli okrugli kauč, prenosi 24sata.hr.

Naime, ovaj neobičan kauč je pronašla je na Facebook Marketplaceu za skromnih 570 funti, a isti komad inače košta više od 3000 funti.

Kako je Mallory objasnila, nedavno se preselila u novi stan u Chicagu i tražila je zanimljiv kauč kako bi personalizirala svoj novi prostor. Bila je impresionirana veličinom kauča i svidjelo joj se što se njegovi dijelovi mogu izvlačiti i pomicati. Tvrdi da nikad prije nije vidjela kružni kauč. No ubrzo se pokazalo da je veliki broj njenih pratilaca vidio ovakav kauč, ali u ne baš običnom okruženju…

Nakon što je ponosno prenijela snimak svog kauča, Mallory (korisničko ime @malloryonthemoon na TikToku) je dočekalo neugodno iznenađenje.

Naime, Mallory je od svojih pratilaca saznala da je kauč zapravo s razlogom tako jeftin te je zaključila da bi ga zasigurno trebala detaljno očistiti. Pratitelji su joj otkrili da ovaj kauč namijenjen za svingere, te su naglasili da su ga prijašnji vlasnici zasigurno voljeli.

@malloryonthemoonTHANK YOU TIKTOK 😭😂♬ the perfect girl – ‍

Jedna žena je komentarisala: ‘Vidjela sam ovo u svingerskom klubu i ljudi nisu bili obučeni na njemu!’.

Druga je rekla: ‘U trenutku kad sam ovo vidio, pomislio sam na kauč za svingere Austina Powersa’.

Drugi su bili jednako nevini kao i Mallory i nikada prije nisu čuli za kauč za svingere prije nego što su pročitali komentare.

Pratioci su joj također predložili razne prednosti njezinog jedinstvenog kauča, a jedna joj je osoba sugerisala da ukloni krug u sredini i zamijeni ga stolom, piše Mirror.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,