Ponedjeljak, 24. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Odjeća i to može: Sakrijte salo na stomaku i široke kukove

ormari-odjecaaa
Preuzmite sliku

U takozvanim “debelim” danima, kada imate utisak da ste se udebljale ili samo prejele, najbolje je da postignete izgled trougla. Gornji dio naglasite komadom odjeće koji jako ističe ramena i malo je veći, a dole obucite helanke ili uske pantalone.

Ako se preko vikenda prejedete ili se određenim danima generalno osjećate loše- kvalitetna košulja može da popravi stvar. Možete da je kombinujete sa svime što zamislite, ali i prikrijete kritične tačke.

Jakna oko struka

 • djevojka-jakna
 • Vezivanje jakne oko struka pomaže da sve poglede usmjerite baš na struk jer će svi gledati koliko ste zapravo uski u struku. Osim toga, odjeća koju nosite iznad jakne biće naborana pa će sakriti mane poput velikog stomaka ili grudi. Kada bolje razmislite, iako će vam gornji dio biti širi jer odjeća neće padati ravno uz tijelo, izgledaćete smjelo i zadovoljno.

  Košulja

  Možete i da ugurate mali dio košulje sa prednje strane u pantalone. Iako možda zvuči smiješno, kada ugurate dio košulje u pantalone izgledate kao da imate ravan stomak i da ste baš mršavi.

 • djevojka-dzemper
 • Džemper

  Najbolji način da sakrijete široke kukove je optičkom varkom koju će vam omogućiti široki džemperi. Takav efekat teško ćete postići noseći usku žensku odjeću. Iako većeg broja, ona nije krojena kao muška.

  Nabavite jedan muški džemper velikog broja koji će padati po vama i vašim mukama barem je na kratko došao kraj.

  (zena.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,