Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Očuh prodao Porsche da plati vjenčanje, iznenadila ga novim (VIDEO)

Preuzmite sliku

Svoj obožavani Porsche iz 1973. Dave je želio obnoviti. No tada je upoznao Kristininu majku i kako bi platio vjenčanje auto je prodao. Njena kćer mu je nabavila novi kako bi mu zahvalila.

Dave, očuh Kristin Russel, kojeg ona jako voli, odlučio je prodati svoj Porsche 914 iz 1973. godine. Imao ga je godinama i obožavao ga je. Skupljao je novce za njegov popravak no tada je upoznao Kristininu majku. Bilo je jasnu, kažu oni, da su stvoreni jedno za drugo. Kako bi platili troškove vjenčanja, Dave je odlučio prodati auto. I to u dijelovima. Za njega to nije bio problem jer je dobio ljubav svog života.

Nakon što je Kristin to saznala, bila je dirnuta. Odlučila mu je nabaviti isti takav. Tražila ga je dvije godine i za Dan očeva došla ga je iznenaditi.

Najprije mu je dala čestitku s naslikanim Porscheom i već to je bilo dovoljno da gane Davea. No onda je netko dovezao Porsche ispred ulaza i Kristin mu je rekla da odu pogledati što se to čuje.

Isprva nije shvatao da je njegov. Kada mu je rekla da je njegov, Dave nije mogao vjerovati. Pogledajte njegovu reakciju. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje