Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Očistite radijator kako treba: Riješite se nakupljene prašine i paučine uz par dobrih trikova

Preuzmite sliku

Doći do prašine koja se nakuplja ispod rešetke uvijek je neugodno, ali srećom, jedan korisnik TikToka je objavio detaljan video u kojem objašanjava kako lako skinuti rešetke i sve očistiti. 

Korisnik TikToka @kingoftheclean, poznat po dijeljenju savjeta i trikova za čišćenje, otkrio je da se gornji i bočni dio radijatora zapravo mogu lako rastaviti. A to omogućuje lakši pristup inače teško pristupačnim dijelova radijatora u kojima sigurno ima nataložene prašine i razne prljavštine.

Pomoću odvijača odstranjuje jednu bočnu stranu s radijatora, prije nego što je podigao gornji dio kako bi otkrio koliko se prašine i prljavštine ispod skriva.

@kingoftheclean##kingoftheclean ##cleantok ##foryou ##satisfyingcleans ##satisfying ##satisfyingvideo ##cleaning ##hacks ##tips ##foryoupage ##hinching ##cleaninghacks ##fy

♬ original sound – Kian Doyle💥

Za čišćenje koristi univerzalni proizvod za čišćenje koji sadrži sodu bikarbonu. Njime prska sve rešetke prije nego što spužvom oriba prljavštinu s njih.

Zatim s mokrom spužvicom pere ostatak radijatora, prije nego što vrati rubne dijelove radijatora na mjesto.

– Fenomenalno! Definitivno ovo moram isprobati sa svojim radijatorima – jedan je od komenara.

Drugi korisnik Tik Toka, s kojim su se mnogi i složili, pitao se kako on ne zna da se radijator može tako lako rastaviti. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,