Utorak, 11. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Očajna majka: Zbog ogromnih grudi svaki dan me seksualno napadaju

Mlada majka odlučila je smanjiti grudi jer trenutno nosi grudnjak 85 s košaricama duplim H. Rachel Ryan (26) iz Walesa muku muči s bujnim poprsjem, odlučila ga je smanjiti operacijom.

Na kraju je pokrenula je kampanju za prikupljanje novca, kaže nekoliko puta su je odbili u zdravstvenom osiguranju.

Njene i dalje rastuće grudi sada jedva stanu u grudnjak s košaricama HH.

“To utječe na moje samopouzdanje, emocionalno stanje i uzrokuje mi ogromnu bol u leđima. Operacija će mi promijeniti život. Samohrana sam majka, uz to studiram i ne mogu operaciju platiti sama, napisala je Rachel na Crowdfunding platformi GoFundMe.

S 14 godina nosila je DD košarice, a grudi su joj od tada neprekidno rasle. U doba kad su joj djeca bila malena, bilo joj je nemoguće dojiti jer, kaže, grudi su pokrivale glavice sada šestogodišnje Layle i petogodišnjeg Ollieja.

“Na dnevnoj bazi me seksualno zlostavljaju, od deranja na ulici do fizičkog pipkanja i ponižavanja. Razumijem da mi moj problem ne ugrožava život, ali u stalnoj sam agoniji, umorna i nesposobna za aktivnosti poput druženja sa svojom djecom”, kazala je.

Želi smanjiti grudi na veličinu košarica D. Uz nju očajni su i njeni roditelji, koji su odlučili platiti operaciju 6.000 funti, a njihova kćerka skuplja novac kako bi im to mogla vratiti. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,