Subota, 3. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Oblik gornje usne otkriva kakav vam je seksualni život

usne
Preuzmite sliku

Stručnjaci su nedavno proveli studiju koja je utvrdila da oblik ženskih usana utječe na šanse da pripadnice ljepšeg spola dođu do vrhunca.

\"usne\"Psiholozi sa sveučilišta u Škotskoj anketirali su 258 žena od 18 do 35 godina, koja su za potrebe istraživanja opisale izgled svojih usana i seksualne navike.

Kako se pokazalo, dame koje imaju gornju usnu u obliku slova M imaju 12 puta više šansi da dožive orgazam tijekom masturbacije. Naime, čak 95 posto ispitanica sa izrazito oblikovanom gornjom usnom je reklo da dostižu orgazam same, a samo 60 posto sa ravnom usnom u istim uvjetima može dostići vrhunac.

Stručnjaci su objasnili da se rezultat studije odnosi na sposobnost žene da doživi vrhunac prilikom masturbacije a ne tijekom seksa s partnerom.

Inače, ovo nije prva studija koja povezuje oblik ženskih usana sa šansama za dostizanje vrhunca, pa je profesor psihologije Stuart Brodie nedavno iznio tvrdnju da žene koje imaju izraženo udubljenje iznad gornje usne mnogo lakše i intenzivnije doživljavaju orgazam, prenosi Broj1.hr

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: