Nedjelja, 1. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Objave s društvenih mreža kojima svaka žena nastoji privući pažnju bivšeg

Preuzmite sliku

Prekid nas redovno inspiriše na neku novu fotografiju koja će ga oboriti s nogu i natjerati ga da nam se poželi vratiti...

Možda si ti prekinula s njim. Možda je on prekinuo s tobom. Možda ste imali najobičniju nesuglasicu koja se pretvorila u mučnu raspravu i rezultirala semicom potpune tišine. Sigurni smo da želiš da ti se vrati i da nastavite svoje ljubavno putovanje, ali, dok neke djevojke šalju ljubavne poruke i srca, ti to radiš pomoću svoje selfie kamere. Ipak, možda tvoja nova fotografija na Instagramu i nije najbolji put prema pomirenju, prenosi cosmopolitan.hr.

Novi izgled

Prošlo je sedam dana od vaše svađe, a ti si se u potpunosti transformisala – nova boja kose, novi način šminkanja, nova frizura… Greška! On se zaljubio u tvoje tamne uvojke, a tvoja velika promjena mogla bi mu odati dojam da se više ne radi o djevojci u koju se zaljubio.

Ludi noćni provodi

 • Noćni klub, mrak, blještava svjetla reflektora… Iako niko ne može u potpunosti biti siguran šta se tačno događa, mali znaci, poput broja isprepletenih nogu i boca odaju poprilično jasan znak da ti je dobro i bez njega, ali ga tom fotografijom sigurno nećeš vratiti.

  Fotografija iz teretane

  Imaš puno slobodnog vremena i svaki trenutak posvećuješ sebi i napokon uživaš u životu. Čini se da si brzinom svjetlosti prešla u fazu života u kojoj ti muškarac nije ni potreban. Osim što radiš na sebi i krećeš naprijed, jasno mu daješ do znanja da te vaša svađa nije pogodila toliko i da si je već preboljela do te mjere da imaš snage napraviti i do sto trbušnjaka.

 • Inspirativni, dubokoumni citati

  Citati nas znaju ohrabriti i ojačati u teškim trenucima, ali stavljanjem citata koji uzdiže žene u visinu, a muškarce spušta na zemlju, padaš jako nisko. Takva slika jasno otkriva da je tvoje veliko samopouzdanje samo lažna slika.

  Životni uspjesi

  Upisala si željenu školu ili fakultet? Dobila si posao ili priliku za volontiranje? Pa to je super vijest! Iako je prirodno da želiš podjeliti uspjeh s nekim ko je nekad bio važan dio tvog života, ne očekuj mnogo više od komentara.

  Potoci alkohola

  Stigao je vikend! Pravo je vrijeme za otvaranje skupe boce šampanjca ili jednog Jack Danielsa. Ok, znamo da piješ i da ti je super s društvom, ali ova će fotografija o tebi stvoriti sliku koja će ljudima prije biti odbojna nego privlačna.

  Buket cvijeća (od nepoznatog obožavatelja)

  Wow, dobila si cvijeće! Ipak, osim prekrasnog buketa, na fotografiji ne postoji nikakav opis ni hashtag. Sigurna si da tvoj dečko sad ludi od ljubomore i da će ti se odmah javiti. Ali šta ako on misli da si jednostavno krenula dalje?

  Seksi selfie

  Postoji širok spektar različitih selfija, ali ovo nikako nije onaj koji bi trebao osvanuti na tvom profilu u ovakvom trenutku

 • Fotografija vas i…njega

  Previše čudno, previše nostalgično – bez obzira na to koliko je vremena prošlo, nikako nije pametno objavljivati vašu zajedničku fotku. Sve će mu biti jasno – i dalje ga nisi preboljela, a to će mu samo dodatno nahraniti ego.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,