Petak, 3. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Obavijestila je šeficu da joj je preminula sestra i da ne može doći na posao, a njezina reakcija zgrozila…

Preuzmite sliku

Hilarry Zinks radi kao vizažistica na filmu tokom radne sedmice, a vikendima, kako bi dodatno zaradila, radi kao konobarica u lokalnom odmaralištu. 

Bila je na setu i dobila poruku da joj je sestra završila u komi i da svakog trenutka može umrijeti. Šefovima na tom poslu objasnila je situaciju i bez problema je otišla u bolnicu, a na putu do tamo sjetila se da treba javiti i drugoj šefici, iz odmarališta, da ovog vikenda neće moći raditi. Njezina reakcija bila je nešto drugačija…

@hillary.zinksthis gets good. Wait until the end.♬ original sound – Hillary Zinks

Rekla joj je da je prekasno obavijestila o tome da neće moći raditi i da nemaju zamjenu. “Nisam mogla vjerovati, bila sam tako ljuta. Odlučila sam dati otkaz i poslala sam joj fotografiju sestre u komi.”

Šefica je, očito, tek tada shvatila kako je bezosjećajno reagirala, pa se ispričala putem poruke i rekla da je i sama doživjela veliku traumu kada joj je umrlo dijete, da razumije situaciju i da se ispričava.

@hillary.zinksReply to @djsbeercave go watch part one FIRST

♬ original sound – Hillary Zinks

Zinks se, bez obzira na to, nije vratila na posao, ali kratko nakon toga javili su joj se iz resorta i pozvali natrag na posao jer je šefica dobila otkaz. Novi šef izrazio je saučeće i pokazao empatiju, a Zinks je pristala vratiti se. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,