Srijeda, 10. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Njen partner ima dosta veći libido, pa je odlučila da mu nabavi kopiju sebe – lutku za seks

Preuzmite sliku

Dee se odlično udomaćiila kod Char i Colluma, čiji je seks sada procvjetao, a lutka bi, čini se, uveliko mogla doprinijeti i tome da povećaju zaradu na snimkama na stranici za odrasle…

Nije baš rijedak slučaj da se libido partnera ne slaže, odnosno da se bitno razlikuju oko toga koliko seksa svako od njih želi.  Neko će izludjeti pokušavajući održati korak sa zahtjevnim partnerom u krevetu, no ima i onih mudrijih, kao što je Char Gray, koja se mudro dosjetila kako se riješiti pritiska u dane kad baš nije raspoložena za seks: Suprugu je kupila gumenu lutku za seks koja izgleda baš poput nje, piše The Mirror.

 • Ova 23-godišnjakinja na svoju dvojnicu za supruga Calluma (28) potrošila je oko 1500 funti. Već sada kažu da se Dee pokazala kao odličan način da začine stvari bez seksa utroje s drugom osobom. Štaviše, oboje tvrde da je gumena lutka “zapalila njihov seksualni život“ i redovno je ‘pozivaju’ kad se odluče na jedan brzinski seks.

  Inače, ovaj par zarađuje za život na mreži ‘Only Fun’ – stranici sa zabavom ‘za odrasle’ –  pa će se Dee (kako su nazvali novu suprugovu igračku) zasigurno isplatiti, jer bi priče iz njihove spavaće sobe mogle postati ‘sočnije’ i još zanimljivije pratiteljima. Char i Callum zarade i do 70 hiljada funti mjesečno na stranici na kojoj objavljuju, prenosi 24sata.hr.

 • Kažu da su na ideju o tome da nabave lutku za seks došli nakon što su razgovarali o grupnom seksu, oko kojeg se Char kolebala, u strahu da bi mogla postati ljubomorna.

  Tako se sada prema Dee ponašaju kao prema pravoj osobi: Oblače je u donji veš i haljine, vode je sa sobom kad se idu provozati automobilom i zajedno gledaju svoju omiljenu seriju ‘The Inbetweeners’.

  Dee se također redovno pojavljuje na njihovoj stranici i postala je hit među njihovih 2000 pretplatnika. Ipak, bilo je i negativnih reakcija na ovu njihovu odluku, pa njih dvoje poručuju kako ih nije briga šta drugi misle jer njih odluka o tome da je uvedu u svoj seksualni život ‘pali’.

  – Kao i većina djevojaka, brinula sam se da ću teško vidjeti Calluma s drugom ženom. Zajedno smo odlučili da onda kupimo lutku i to je definitivno poboljšalo naš seksualni život. Callum ima visok seksualni nagon i ako ja nisam raspoložena, tu je Dee.

 • No, oboje volimo eksperimentisati s njom. Ona za nas nije nije ‘samo lutka’, vezani smo za nju. Pomogla je ojačati našu vezu i zapalila naš seksualni život – komentira Char.

  Zanimljivo je da su prije Dee već posjedovali lutku za seks, no ona im nije toliko značila jer nije bila ovako realistična kao Dee. Najvažnije im je to da između njih i lutke ne može biti ljubomore, jer kad je seks u pitanju, s njom nema – emocija. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , , , , , ,