Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Njegovo ponašanje: Naizgled bezazlene situacije otkrit će vam mnogo o njemu

Preuzmite sliku

Svakodnevne, naizgled bezazlene situacije, otkrit će vam puno toga o njemu i vašoj vezi…

 • par-veza-zaljubljenost
 • Problemi s mamom. Vaš logičan zaključak je da on nije nimalo razuman prema ženama. Istina je da većina frajera ne voli raspravljati o svojim osjećajima i obiteljskim problemima, ali ako on s vama razgovara o njima, kakvi god oni bili, očito vas smatra jako bitnom osobom u svojem životu.

  Ismijavanje vjenčanja. Možda je vaš prvi zaključak da je on muškarac, a oni ne vole te romatične i dirljive događaje. Međutim, ako je situacija cijelo vrijeme napeta, moguće je da on samo odvraća pozornost od svojih pravih osjećaja i da zapravo imate posla s frajerom koji baš i nije spreman na ozbiljnu vezu.

 • par
 • Gubljenje živaca u vožnji. Iako vam se čini napetim s razlogom, osoba koja redovno gubi živce u vožnji, ili kad ne uspijeva pogoditi pravi put zapravo bi mogla biti osoba koja će uvijek za sve kriviti druge, a nikada neće priznati svoju krivnju.

  Mlake reakcije na vaše uspjehe. Vjerovatno mislite da je on ipak sretan zbog vas, iako to ne zna pokazati na najbolji način, ali problem bi mogao biti i u tome što se on pored vaših uspjeha osjeća manje vrijednim, da ne kažemo ugroženim. (cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,