Petak, 18. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nisu baš komplikovane, a ženama mnogo znače: Stvari oko kojih muškarac mora da bude iskren u vezi

Postoji nekoliko važnih stavki u svakoj vezi oko kojih muškarac treba da bude iskren sa svojom ljepšom polovinom.

Nisu baš komplikovane, a ženama mnogo znače.

Da izlazite sa drugovima

Ako ide napolje sa momcima, neka to kaže upravo tako i nema problema. Većina žena se buni zbog toga što im dečko laže kada izlazi, jer se boji da će dobiti po prstima. Žene, s druge strane, tvrde da samo žele iskrenost, i da neće biti problema.

S kim se dopisujete

Ne smetaju ženi poruke koje dolaze na telefon njenog dečka – smeta joj činjenica da dečko ponekad ne želi da odgovori od koga su. OK možda je zabadanje nosa tamo gdje nam nije mjesto, ali ako dečko laže, djevojka će automatski pomisliti da ima razlog za brigu.

 • O bivšoj

  Jesu li u dobrim odnosima ili ne? Djevojkama je izgleda sasvim svejedno, čak im neće ni smetati da se tu i tamo vidite na nekom druženju u starom društvu – samo žele da budete iskreni u vezi sa tim. Međutim, ako pokušata da sakrijete ovu činjenicu, a djevojka vas otkrije, čeka vas pakao prijatelji.

  Da ne znate gdje ste

  Većina muškaraca neće priznati da ne zna gdje je i neće tražiti smjernice. Neki će se čak voziti u krug po kraju, odbijajući da traže smjernice samo kako bi ispali muževniji. Žene, sa druge strane, samo žele da dođu na odredište, bez obzira na to da li im je neko pomogao da se dođe do tamo ili ne.

  Da vam treba vrijeme za sebe

  Muškarcima je ponekad problem da priznaju da im je potreban dan za sebe. Vjerovatno se boje kako će žena na to reagovati, ali većina žena kaže da sa tim ne bi imale problema. Veći je problem kada izmišljaju obaveze samo kako bi mogli da imaju dan za sebe. (Menshealth.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,