Srijeda, 16. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nije samo tjelesna privlačnost: Muškarci otkrili zašto vole punije žene

Preuzmite sliku

Muškarci koji vole punije žene otkrili su na društvenim mrežama koji su njihovi razlozi.

Ispostavilo se da se ne radi samo o tjelesnoj privlačnosti, već su neki razlozi i malo dublji. Ovo je šest karakteristika zbog kojih muškarci sve više vole punije žene. Portal Brightside skupio je razne komentare s društvenih mreža kako bi otkrili razloge zbog kojih muškarci više vole punije žene.

Više uživaju u obrocima

,,Hranjenje je jedan od životnih užitaka. To je jedna od najboljih stvari koje možeš raditi na spoju i jedna od najboljih aktivnosti kada si u braku – napisao je jedan muškarac i dodao da su dijete možda ponekad nužne, ali ne smiju postati smisao života.

 • Odlično se grle

  Jedan od faktora u vezi je i maženje. Mnogi muškarci se vole stisnuti uz svoju ženu, a tu one punije imaju prednost. ,,Volim punije žene iz istog razloga zbog kojeg volim i svoj veliki jastuk više od malog.”, napisao je jedan od komentatora.

  Pozitiva im je prirodna

  Zahvaljujući njihovim zabavnim, dragim, ali i kompleksnim karakterima, muškarcima nikada nije dosadno uz puniju djevojku. Njihova brbljava priroda pomaže tome da u vezi nema ustajalosti. To ih čini posebnima.

  Muškarci obožavaju njihove figure

  Mnogim muškarcima punije žene su fizički privlačne. To je zato što njihova tijela imaju sve što su ikada htjeli u ženi.

 • Znaju se nositi s problemima

  Muškarci su primijetili dvije karakteristike punijih žena koje obožavaju. Prva stvar je to kako se nose s problemima jer su se u životu naučile nositi s neugodnim situacijama. To im je pomoglo i da izgrade samopouzdanje i vole se takve kakve jesu.

  Brižne su

  Uglavnom, punije žene su izvrsne u brizi o drugima. To je možda i zato jer često stavljaju druge ispred sebe. Uz to, ispada i kako punije žene više vole biti u društvu svojih muškaraca. To znači da vam je zabava zagarantirana što god radili po kući ili izvan nje. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,