Nedjelja, 7. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ni sa njom, ni bez nje: Zaprosio bivšu suprugu 43 godine nakon razvoda (VIDEO)

Preuzmite sliku

Sedamdesetpetogodišnji Louis Demetriades riješio je da nakon više od četiri decenije ponovo postavi romantično pitanje bivšoj supruzi

 • prosidba-nakon-razvoda
 • Louis Demetriades (75), došao je čak iz Memfisa u Arkanzas ovog vikenda kako bi postavio jedno romantično pitanje bivšoj supruzi, Renate Stumpf, na njenom radnom mjestu u supermarketu.

  Kako ABC prikazuje, Renate Stumpf (75) bila je šokirana kada se okrenula i vidjela svog bivšeg supruga kako u rukama drži znak na kojem je pisalo: ”Srećan dan zaljubljenih! Da li želiš da se udaš za mene?”

  Renate se prvo pretvarala da neće prihvatiti prijedlog, ali na kraju je rekla “DA”.

  “Četrdeset i tri godine je dug period, tako da u početku nisam bila sigurna”, izjavila je ona za ABC. “Ali ja ću se udati za njega jer primjećujem da se on promijenio na bolje, to sam shvatila”.

  Njih dvoje prvi put su se sreli u Njemačkoj kada su imali po 18 godina. Zaljubili su se istog trenutka i ubrzo nakon toga “uplovili” su u bračnu zajednicu i preselili se u SAD gdje su imali troje djece. Međutim, nakon 13 godina braka razveli su se, a svako od njih kasnije je imao novi brak (oba njihova supružnika nedavno su preminula).

  Louis je shvatio da je ljubav njegovog života upravo bivša supruga sa kojom ima troje djece, i riješio je da joj postavi sudbonosno pitanje. Izgleda da ljubav ne poznaje granice.

   

  (stil.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,