Nedjelja, 13. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nevjerovatno ili bizarno umijeće? Upoznajte instruktoricu vaginalnog kung-fua…

Preuzmite sliku

Kim je inače seks savjetnica, smatra kako je jačanje vaginalnih mišića od izuzetne važnosti zbog zdravlja, ali i zadovoljstva. Dizajnirala je i erotske objekte čije se cijene kreću od 300 do 900 dolara.

Amerikanka Kim Anami instruktorica je vaginalnog kung-fua, što ona predstavlja kao umjetnost savladavanja vagine i njenih mogućnosti, prenosi Mondo

Ona svojim genitalijama može podignuti i do devet kilograma težine, izbacuje ping-pong loptice, premješta namještaj… Ovu disciplinu preporučuje svim ženama.

  • Smatra kako je jačanje vaginalnih mišića od izuzetne važnosti zbog njezinog zdravlja, ali i zadovoljstva. Kim je inače seks savjetnica. Osim što očito ima iznimno snažne vaginalne mišiće, svoje klijente uvjerava i da može doživjeti 20 orgazama za redom, čak i ako joj partner uopšte nije pored nje.

    – Ma što ja ne mogu? Najteži predmet koji sam podigla bio je luster od muranskog stakla u Veneciji. Najluđe je bilo podizanje dijela Berlinskog zida – otkrila je Kim.

  • Osim lustera u Veneciji,  vaginom je podigla i zdjelu paelle u Gaudijevom parku u Barceloni, na Bali je otputovala kako bi podignula ananas, u Milanu je objesila ogledalo, a na njenoj vagini su visjele i daske za surfanje, lepeze, krofne…

  • Kim putuje svijetom i tako se fotografiše s nemogućim stvarima obješenim za njenu vaginu. Fotografije redovno dijeli na društvenim mrežama.

    Osim toga, potrudila se kako bi njene klijentice zaista shvatile o čemu govori. Naime, dizajnirala je erotske predmete kako bi olakšala dublji vaginalni orgazam kod žena. Na internetskoj stranici piše kako su svi predmeti izrađeni od 100 posto ekoloških i tjelesnih materijala. Cijene se kreću od 300 do 900 dolara. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje