Petak, 26. Novembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Neobičan fetiš: Žena se predstavlja kao mačka, nosi umjetne uši i pije iz zdjelice, a suprug je podržava…

Preuzmite sliku

Lyons se još u srednjoj školi počela predstavljati kao mačka, pa je počela nositi mačje uši, a rep i ogrlicu dodala je kasnije. 

Katt Lyons postala je popularna na društvenim mrežama nakon što je javno priznala da se ne identificira samo kao žena već i kao mačka.

Ova 33-godišnjakinja tvrdi kako ju je upoređivanje s mačkom usrećilo, napokon se osjeća dobro u vlastitoj koži, a ta ‘uloga’ ju je zbližila i sa 21 godinu starijim suprugom, prenosi Večernji list.

  • Katt i Rob vjenčali su se u oktobru, a cijelo slavlje bilo je sve samo ne obično. On je nosio kilt, a ona mačje uši – i oboje kažu da ne mare za podrugljive komentare i poglede koje im upućuju ljudi.

    Osim što voli biti mačka tokom dana, Katt kaže da tu ulogu ne zaboravlja ni u spavaćoj sobi, a njen suprug nema ništa protiv. “Htio sam isprobati nešto novo. Ne uživam uvijek da budem dominantan kako Katt to želi, ali ponekad je i to dobro”, kaže Rob.

    Lyons se još u srednjoj školi počela predstavljati kao mačka, pa je počela nositi mačje uši. Ogrlicu, rep i ostatak ukrasa dodala je tek nešto kasnije jer su je vršnjaci maltretirali zbog rajfa s ušima, pa nije htjela privlačiti još pažnje. “Sada napokon mogu biti što želim – penjati se gdje hoću, piti iz zdjelice, nositi rep i ogrlicu… Niko mi ne govori da moram biti normalna.”

  • Dodala je i da svojom pričom želi inspirirati druge koji imaju slične fetiše da se oslobode brige o tuđem mišljenju i napokon budu ono što jesu.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,