Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nekoliko načina: Kako zavesti lijepu ženu?

par-zavodjenje-seksi
Preuzmite sliku

Mnogi muškarci se “plaše” lijepih djevojaka i ne usuđuju se da im priđu, osim ako nisu pod dejstvom alkohola.

par-zavodjenje-seksi

Međutim, to što je žena lijepa ne znači da je teško osvojiva. Ipak, većina muškaraca vjeruje u sasvim suprotan stav, ne znajući da je potpuno pogrešan. I lijepa žena, podjednako kao i ona koja je manje lijepa, želi muškarca koji ima šta da ponudi.

Ne morate da budete prelijepi, bogati mladić iz elitnog dijela grada i da vozite skupi džip. Dovoljno je da je šarmirate svojim stavom, ponašanjem i ophođenjem prema njoj.

A šta vam je, u trenutku kada sljedeći put vidite boginju, pametno činiti? Evo odgovora.

Ne tretirajte je na poseban način

Prvo i osnovno pravilo je da je prilikom “muvanja” ne uzdižete u nebesa. Ona je sasvim normalna osoba, baš kao i svaka druga žena, s tim što je prema njoj majka priroda bila naklonjena. Lijepe žene nisu uvijek svjesne svoje ljepote; pa čak i kada jesu, uvijek očekuju od muškaraca da znaju da se nose s tim. Najbolji način je da to potpuno zanemarite, jer ćete jedino tako moći da je zaintrigirate.

zavodjenje155Budite tajanstveni

Ni pod tačkom razno ne smijete da joj pokažete da ste zagrijani do usijanja i da biste je odmah odveli u krevet. To joj pokazuje gotovo svaki muškarac, baš zbog toga je i nužno da se vi ponesete drugačije. Bez direktnog upucavanja, bez pogleda koji je gutaju. Normalno razgovarajte s njom, baš kao što biste to uradili sa bilo kojom drugom osobom na planeti. Samo tako ćete uspjeti da je zainteresujete.

Pokažite interesovanje

Vjerovatno je do sada tu istu ljepoticu “muvalo” na hiljade muškaraca, a još vjerovatnije da je njih 999 imalo isti pristup. Muškarci, kada se udvaraju, u centar svoje pažnje stavljaju sopstveni performans. Ono što žena kaže je manje bitno, gotovo nebitno, važno je samo da on te večeri želi da osvoji nju, a ako ona neće, nije problem, usmjeriće svoje zavodničke sposobnosti na neku drugu. Greška. Žene vole pažnju, vole kada učinite da se osjećaju posebno i žele muškarca kojeg istinski zanima njihova ličnost. Pokažite joj da niste površni šarlatan i razgovarajte o njenim interesovanjima, hobijima, razmišljanjima…

Zaobiđite komplimente

Komplimenti su prevaziđena stvar. Naročito ako ne prestajete da ih izgovarate. Djelovaćete otrcano, neoriginalno i baš poput onih 999 muškaraca koje smo već pominjali. Zaboravite hvaljenje i dizanje na pijedestal i razgovarajte normalno.

Iznenadite je

Nakon dugog i predanog razgovora, recite joj kako biste je pozvali na prijateljsku kafu. Samo saznanje da je gledate kao prijatelja će je šokirati, ali vas neće odbiti ukoliko ste sve prethodne stavke poštovali i izveli kako treba.

Sačekajte s pozivom

Lijepe žene su navikle da ih muškarci smaraju, odmah prosipaju ruže po tepihu i prave upijače samo kako bi pridobili njihovu naklonost. Vaša igra treba da bude drugačija, jer će vas u suprotnom baciti pod tepih sa svim ostalim smaračima. Dakle, dogovorili ste se za kafu, ali njen broj ni slučajno nemojte okrenuti već sutra. Sačekajte nekoliko dana, a onda joj kažite da ste bili u frci s obavezama i da nikako niste stigli da se javite ranije.

Ne navaljujte na seks

Nakon prve, druge, treće kafe već će joj biti jasno da je ne gledate sam kao prijateljicu. Znala je ona to odmah, ali vas je pustila da igrate igru. Sljedeći korak na kom ne treba da uprskate je seks. Možete se ljubiti, ali najbolje je da na tome i ostane. Žene ne vole da žure, jer je njima za dobar seks potrebno više od par sati razgovora. Budite strpljivi, dajte joj vremena i dozvolite njoj da bude ta koja će vam pokazati zeleno svjetlo. Tek tada vi stupate u akciju. (Telegraf.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: