Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nehigijenske navike koje odbijaju žene

muskarac higijena
Preuzmite sliku

Niti jedna žena ne voli pored sebe imati neurednog muškarca.

\"muskaracNije tajna da će većina djevojaka/žena, izabrati muškarca koji brine o svom izgledu nego nekog neurednog kojem smrdi iz usta. Pored svih fizičkih i karakternih osobina koje žene primijete, higijena je ipak na prvom mjestu. Ako higijena i nije prva stvar koja nas privlači, nehigijena je sigurno prva stvar koja nas odbija, piše Index.hr

Osmijeh

Lijep osmijeh i zubi jedan je od važnijih faktora na koji žene padaju pa je muškarac s lijepim zubima odmah u prednosti. Zgodan frajer kojemu iz usta smrdi na spoj cigareta, alkohola i neopranih zubi nikome nije privlačan.

Miris

Žene bi dale veliki minus frajerima koji ne koriste dezodorans ili sapun, kupaju se svaki drugi dan te uz sve to još smatraju da je ok da se takvi pojave u javnosti. \'Smrdljivci\’ na taj način pokazuju da ne samo da ne poštuju sebe već isto mišljenje imaju i o ostalim ljudima koji se nalaze u njihovoj blizini.

Neuredni nokti

Nijedna žena zasigurno ne želi da je diraju prljave ruke i neuredni nokti. Veliki procenat žena na muškarcima prvo primijeti ruke, i upravo zato frajeri s prljavim noktima dobiju crveno svijetlo odmah na startu.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: