Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nedostaje vam prostora u kući ili kancelariji? Kućica na rasklapanje je idealan izum za vas…

Preuzmite sliku

IWI je napravljen s ugrađenim priključcima za struju i vodu, pa se može iskoristiti kao mirno mjesto za opuštanje ili poslovni prostor.

Treba vam dodatna prostorija u domu kao ured, prostor za bavljenje hobijima ili opuštanje? Tu je IWI, odnosno takozvana kućica na rasklapanje ekvadorskih arhitekata Juana Ruiza i Amelije Tapia iz firme Jag Design.

Podesiva konstrukcija kućice prilagođava se različitim potrebama, a otvara se i zatvara poput harmonike. Kada je sabijena, zauzima minimalni prostor na terasi ili u dvorištu – otprilike 2,5 kvadrata.

  • Kada se proširi, otkriva prostrani interijer za jednu ili više osoba od 8,5 kvadrata koji možete iskoristiti ovisno o vašim željama. U rasklopljenom obliku pruža dovoljno prostora za stol, dvije stolice, uredski pribor poput printera, pa čak i malu kuhinju, prenosi punkufer.hr.

  • IWI je izgrađen s priključcima za struju i vodu, pa se može iskoristiti kao mirno mjesto za opuštanje ili poslovni prostor.

    Napravljena je od elastične tkanine, šperploče i pluta, a ima i dvostruka staklena vrata koji propuštaju mnoštvo prirodne svjetlosti. Postavljena je na točkovima, što olakšava njeno otvaranje i zatvaranje.

  • IWI kućica na rasklpanja Jag Designa izolovana je i pruža zaštitu od vjetra, snijega i kiše. Idealna je pak za postavljanje na prostorima s blagom klimom. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,