Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ne razlikuje lijevo i desno pa je problem riješila tetovažom

Preuzmite sliku

D'Kodia Laine (23), iz Australije, od malena nije znala razlikovati lijevo od desnog, a tokom odrastanja mnogi su je ismijavali zbog toga. Zbog toga se odlučila tetovirati…

D'Kodia je prošle godine bila na zabavi sa svojim prijateljima. Odlučili su igrati igru ‘lov na blago’, a ona je izabrana da bude navigator svog tima. S obzirom da je ona navigirala, dogodilo se da je par puta vozača uputila na pogrešnu stranu, a njena prijateljica napisala joj je na ruku L (lijevo) i R (desno) kako bi riješila njen problem sa stranama, prenosi 24sata.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D'Kodia 🌻 (@dkodia)

U tom trenutku našalila se kako će si napraviti takve tetovaže. Nedugo nakon toga, D'Kodia se ipak odlučila tu šalu pretvoriti u stvarnost i posjetila je tattoo umjetnicu Lauren Winzer u poznatom tattoo studiju Hunter & Fox.

Svojim prijateljima je odmah poslala fotografiju, a njen dečko bio je oduševljen jer se zbog ove tetovaže više neće sramotiti.

– Počelo je kao iz šale, ali zapravo je super korisno i ne izgledam glupo – kaže D'Kodia.

Lauren, koja ju je tetovirala, također je podijelila ovu fascinantnu tetovažu napisavši u opis: ‘Ne samo da su tetovaže slatke, već mogu biti i super funkcionalne! Sretno u budućim navigacijama drago mi je da sam ti pomogla’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Winzer (@laurenwinzer)

Dobila je više od 4000 likeova u nešto više od 24 sata, a toliko ljudi se oduševilo da su i sami komentarisali kako bi ovo napravili.

Neki od komentara su bili: ‘Wow, ovo mi je toliko potrebno’,'Funkcionalno i korisno’, piše Mirror.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,