Utorak, 21. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Naziva sebe pumom: 52-godišnjakinja zavodi samo zgodne studente, Tinder joj zabranio pristup

Preuzmite sliku

Patsy tvrdi kako nije tip za biti u vezi, pa se najbolje osjeća kad ‘lovi’ mlade muškarce koji su još studenti: “Izlazim s mladima da se zabavim i za rekreacijski seks”.

Patsy Mennuti (52) ponosna je ‘puma’, koju okolina osuđuje jer zavodi mlađe muškarce.

– Nisam osoba koja voli veze, ne mogu dočekati da umrem sama pa se zabavljam izlascima s mlađim muškarcima i rekreacijskim seksom – ispričala je u videu na TikToku, gdje je prati više od 250.000 ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patsy Mennuti (@hellacougar)

Patsy je dečke prvo tražila na Tinderu, no zabranili su joj pristup dejting aplikaciji četiri puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patsy Mennuti (@hellacougar)

– Za početak, mislim da dečki misle da sam lažnjak na internetu kad vide moj profil. Mislim da je to zato što me možda prepoznaju s društvenih mreža i misle da nema šanse da sam ja na Tinderu, ali jesam – objasnila je.

Zbog toga, Patsy je krenula posjećivati studentske partyje, na kojima nosi kapu koja na sebi ima natpis ‘cougar’, koji označava ženu koja se voli provoditi s mlađim muškarcima.

@hellacougar What dating used to be like (and what it’s like for younger men dating me) #agegap #cougar #cougarsoftiktok #relationship #cougartok #dating ♬ This Is Your Man – Steve Wilkos Show

Pratioci za nju imaju mnoštvo loših komentara, pa često tvrde da je mladići samo ismijavaju te da je to što čini vrlo tužno, prenosi 24sata.hr.

Ali Patsy je uzvratila rekavši:

–  Znam da je to šala, znam šale na moj račun, ja se šalim na njihov i svi smo sretni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patsy Mennuti (@hellacougar)

Patsy ponekad daje i savjete za druge pume ili dečke koje vole starije žene, pa je istaknula da je najbolje mjesto za upoznavanje starijih žena Facebook. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,