Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Navike koje ubijaju svaku vezu!

are-you-bored
Preuzmite sliku

Vezu u većini slučajeva uništimo sami, bez ičije pomoći, a najgore je to što ju uništavamo sasvim nesvjesno. Ako radiš neke od ovih stvari, pripazi, mogle bi te puno koštati:

are-you-bored

 Špijuniranje

Provjeravanje mobitela, Facebooka, pa čak i ono ekstremno špijuniranje u kojem ga slijediš da vidiš kamo stvarno ide mogu uništiti i najbolju vezu. Ako mu ne vjeruješ, nikada nećeš biti sigurna je li ti vjeran ili nije, čak ni ako mu u mobitelu ne pronađeš ništa.

Svađanje u javnosti

Postoje parovi koji uživaju u tome da ih neko gleda dok se svađaju, što znači da im je veza samo jedna velika predstava. Postoje i oni u kojima je samo jedna osoba sklona svađi u javnosti, dok je drugoj to sasvim neprihvatljiv način komuniciranja. Svađanje u javnosti ne rješava ništa, ali može navijesti tvog dečka da pronađe nekoga ko to voli raditi u četiri zida.

Zapuštanje

Ne govorimo o masnoj kosi i ne baš najboljoj trenirci u kojoj hodaš po doma, govorimo o istinskom zapuštanju. Neke žene misle da se u vezi mogu sasvim opustiti, pa zanemare i zdravlje, i društveni život, pa se pretvaraju u sasvim drugu ženu, u koju se njihov dečko nikada nije ni zaljubio.

Pokušaj mijenjanja

Njegove patike ti se možda ne sviđaju, i sasvim je ok da mu predložiš da kupi neke druge, ali ako ga pokušaš sasvim promijeniti, dečko će ti to sigurno zamjeriti. Ako si se zaljubila u njega, nema smisla da ga pokušaš pretvoriti u nešto što nije, a svaki pokušaj da to napraviš neće ostati neprijmećen. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: