Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Naručila je vjenčanicu putem interneta, ali ono što je došlo nije ni blizu toga

Preuzmite sliku

Svi smo u jednom trenutku bili razočarani odjećom koju smo kupili preko interneta, ali jednoj ženi dogodilo se nešto puno gore. 

Naime, korisnica društvenih mreža, Lilly Puhalla, preko interneta je naručila savršenu vjenčanicu, no ono što je došlo u pošti izgledalo je sasvim drugačije i ostala je potpuno razočarana.

U videu na TikToku, Lily je otkrila da je uočila svoju vjenčanicu iz snova po povoljnoj cijeni i činilo joj se da je to bila sudbina. Međutim, nakon što je čekala tri mjeseca da stigne, bila je šokirana kad je saznala koliko se predmet razlikuje od verzije koju je vidjela na stranici.

@lillypuhallayeah so f*ck soda club if they ever appear again you should probs avoid ##greenscreen ##whatiwanted vs ##whatigot##fail

♬ original sound – Madeline

Lily se za svoje vjenčanje odlučila za sasvim drugačiji izgled i odabrala je crnu haljinu s dubokim izrezom, umjesto tradicionalne bijele haljine. Prema stranici Sodaclubs, odakle je Lily naručila haljinu, haljina je opisana kao “tamnocrna bez rukava s cvjetnim remenom”.

Iako je haljina koju je dobila odgovarala nekim kriterijima – crna, cvjetni detalji i s omotanom suknjom – ta se dva odjevna predmeta uopće ne mogu uspoređivati. Također je dodala u komentarima videa da je stranica sada izbrisala haljinu iz svoje ponude pa će njezina biti donirana.

Njezin video brzo je postao popularan na društvenim mrežama, a mnoge je nasmijao izgled dobivene haljine.

– Ovo je puno gore nego što sam zamišljala – komentirala je jedna korisnica, dok se druga našalila: – Dobila si jako otmjeni kupaći kostim. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,