Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Naručila je novi iPhone, a u originalnom pakovanju stiglo je nešto skroz drugačije

Preuzmite sliku

Mnogi su kroz dosadašnje iskustvo naučili da kupovina stvari putem interneta nije uvijek najsigurnija – ne znate kako će uživo izgledati predmet koji kupujete ili, kao što se dogodilo jednoj djevojci, ne znate ni hoćete li uopće dobiti u paketu pravu stvar koju ste naručili.

Olivia Pakrinson kupila je, još sredinom aprila, novi iPhone 12 ProMax putem interneta, a pošiljka koja je prije nekoliko dana stigla na njezinu adresu potpuno ju je šokirala. Podijelila je fotografiju na Twitteru i napisala: “iPhone 12 ProMax… Gdje?!”

Na fotografiji koju je podijelila s korisnicima društvene mreže vidi se da je u originalnoj kutiji popularnog uređaja stigla jedna keramička pločica – i to slomljena. Britanska telekomunikacijska firma Virgin Media priznaje da je Olivia žrtva prevare, ali svejedno tvrde da je dužna platiti – pločicu.

Rekli su joj da će istražiti slučaj, ali nisu se povratno javili od tada. Neka slučaj Olivije bude još jedan dobar primjer svima da stvari treba naručivati isključivo s provjerenih stranica – prije nego se odlučite na kupovinu istražite recenzije i iskustva drugih. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje