Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Napravio posebnu majicu i urnebesan video kako bi djevojci dokazao da je neće prevariti

Preuzmite sliku

Bethany Anniemae je objavila video u kojem je pokazala kako ju je njen dečko uvjerio da će biti vjeran na odmoru sa svojim prijateljima u Maliji – a sada je njegova gesta postala viralna na TikToku…

Sezona odmora je stigla, a to znači da će većina muškaraca krenuti na putovanja sa svojim prijateljima. Dok se dečki zabavljaju, njihove bolje polovice možda su kod kuće i ne znaju šta bi same sa sobom.

S obzirom da ovakva putovanja obično imaju reputaciju varanja, opijanja i drugih razvrata, očito je zašto neke žene mogu biti pomalo zabrinute zbog muških putovanja na koje idu ekskluzivno samo dečki.

A ni Bethany Anniemae nije ništa drugačija. Ali, za razliku od drugih djevojaka, njen dečko ju je na prilično nevjerovatan način uvjerio da se nema o čemu brinuti, prenosi 24sata.hr.

U TikTok videu koji je prikupio nevjerojatnih 2,4 miliona pregleda, Bethany je objavila svoju fotografiju i napisala kako je zabrinuta što joj dečko ide na omdor sa prijateljima. Međutim, njena je briga brzo splasnula jer joj je dečko poslao selfie prije nego što je izašao van s dečkima. Dao je napraviti personaliziranu majicu za put s dečkima s njenom fotografijom i upozorenjem.

– Volim svoju djevojku – piše na majici.

@bethanyauk The way he instantly moved from the random firl at the end🥺 #boyfriend #ladsholiday ♬ All my friends – _spxdupsounds

Nosio je majicu sa strogim upozorenjem u klubu u kojem su se zabavljali. Čak se i brzo odmaknuo od žene koja je počela preblizu mu plesati.

Bethany je humoristično uz video napisala: ‘Kako se na kraju odmaknuo od nepoznate žene…’

Mnogi su ljudi u komentarima pohvalili dečka zbog načina na koji je smirio svoju djevojku da neće raditi ništa što ne bi trebao, piše Daily Star.

– Tako ti je odan. Tako slatko – napisao je jedan komentator.

– Kako simpa – napisao je drugi.

– To samo pokazuje da će se djevojke približiti čak i znajući da dečko ima curu! To je dobar dečko – napisao je treći komentator. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje