Četvrtak, 16. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nakon što su se njihove mame upoznale par saznao da ih je sudbina spojila još prvog dana života

Preuzmite sliku

Courtney i Nicholas u vezi su 12 godina i dogovorili su datum vjenčanja, a nedavno su podijelili bizarnu priču o upoznavanju njihovih mama: Rođeni su i prve dane života proveli u istoj sobi.

Korisnica TikToka Courtney Mahnken objavila je šokantno otkriće do kojeg je došla nakon što su se njeni roditelji i roditelji njenog dečka prvi put sreli, koje je u kratkom vremenu doživjelo 6,1 milion pregleda i 1,8 milion lajkova.

Courtney je odgovorila na objavu na Tik Toku u kojoj se tražilo da korisnici podijele ‘najluđu slučajnost koja im se u životu dogodila’. Još sa 14 godina počela je hodati s dečkom po imenu Nicholas Monguso, a kad su stvari među njima postale ozbiljnije, došao je trenutak da se njezina i Nicholasova mama napokon upoznaju. Dogodilo se iznenađenje i po.

 

@reneemahnkieReply to @kaitlyn0607 💍💍❤️♬ Forever After All – Luke Combs

– Moja mama nije htjela pustiti u kuću Nicholasa dok nije upoznala njegove roditelje. Bila sam užasno nervozna, jer mi je to bio prvi dečko, a mama je Talijanka i ne suzdržava se nikad. Rekla sam joj: ‘U redu, upoznat ćemo vas, samo molim te, nemoj joj reći nešto neugodno’ – priča Courtney.

Nakon što su se mame na brzinu pozdravile i sve se činilo mirno, Courtneyina mama je kao iz topa ispalila: ‘Izgledaš mi tako poznato, gdje si rodila?’

I dok su Courtney i Nicholas htjeli propasti u zemlju, njihove mame su već dijelile  priče o porođajima. Ispostavilo se da su obje rodile u istoj bolnici, gotovo jedna do druge, u razmaku od manje od 24 sata. Ako vam se to čini bizarnim, ima nešto još bolje: Kako njihova prezimena počinju slovom ‘M’, mame su bile i jedna uz drugu u istoj sobi, zajedno s djecom. Ukratko, Courtney i njen zaručnik ‘upoznali’ su se, zapravo, 14 godina prije nego što su dotad mislili, prenosi 24sata.hr.

Prošle godine, tačnije 13. novembra 2020., nakon punih 12 godina veze i – barem tehnički – punih 26 godina koliko se poznaju, Courtney i Nicholas su se zaručili. Nicholas ju je zaprosio u školi u kojoj predaje 4. razredu, a već su zakazali i datum vjenčanja: 22. juna 2021. godine. Slučajnost ili ne, nakon što su se rodili gotovo jedno pored drugog, njima kao da je bllo suđeno da završe zajedno. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , , ,