Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nakon pet godina otkrili da njihova kuća ima tajni prolaz i skrivenu prostoriju

Preuzmite sliku

Neki to smatraju jezivim i nagađaju kakav se zločin tamo odvijao, drugi to nazivaju prizorom iz horora. Vlasnik priznaje da je pronalazak tajne sobe pomalo jeziv, ali “barem nije pronašao mrtva tijela”.

Živim u ovoj kući pet godina i nikad nisam primijetio da postoje tajna vrata na kraju trpezarije koja vode u malo spremište, napisao je korisnik Stickz587 na Redditu gdje je objavio snimku svog otkrića.

U videu se vidi kako postoje tajna vrata napravljena od umjetne opeke, ukomponovana u zid. Kad je povukao nekoliko cigli, otkrio je kvaku koja ih otvara. Na snimku se baš ne vidi puno toga osim da je prostor malen i mračan, prenosi 24sata.hr.

– Trebao sam uzeti bateriju dok sam snimao. Nisam pronašao ništa zanimljivo u toj prostoriji, samo metlu i lopaticu, trećinu vreće betona, neke drvene ploče, rezervne roletne – dodao je i priznao da je taj dio zida u trpezariji nekako odudarao od ostalih dijelova kuće, no nikada se nisu mislili da se iza njega nešto skriva.

I dok je vlasnik kuće zadovoljan otkrićem jer to znači malo više dodatnih kvadrata, komentari ostalih na Redditu su bili podijeljeni.

Neki to smatraju jezivim i nagađaju kakav se zločin tamo odvijao, drugi to nazivaju prizorom iz horora. Vlasnik priznaje da je pronalazak tajne sobe pomalo jeziv, no “barem nije pronašao mrtva tijela tamo”.

Nije spomenuto gdje se nalazi ta kuća. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje