Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Najveće mane svakog horoskopskog znaka, koje im uništavaju veze

cura
Preuzmite sliku

Pet osobina svakog znaka zodijaka zbog kojih ćete poželjeti da pobjegnete glavom bez obzira.

cura

Skup svih pet osobina su noćna mora za svaku vezu, pa se iskreno nadamo da vaš dragi nema baš svaku od navedenih mana. Koji znak će dobiti fras ako mu slučajno ostavite prljavu šoljicu u sudoperu, a koji će se baciti u flert sa svim tvojim drugaricama, saznajte u nastavku…

OVAN

Ovnovi imaju najimpulsivniju narav! Trebali bi da porade na suzbijanju izliva bijesa. Biti u vezi sa ovnovima znači biti u vezi s nezrelim i naivnim osobama, pa vam se ponekad može učiniti da imate posla sa tinejdžerom umjesto odraslom i zrelom osobom. Vole da se upuštaju u nove stvari, ali ne možete očekivati da će ih dovršiti do kraja, jer će im u međuvremenu pažnju omesti nešto drugo. Imaju velikih problema sa strpljenjem. Vrlo su sebični i “uskih” shvatanja, pa se zato nemojte čuditi ako se ne potrudi da shvati vašu perspektivu.

BIK

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, zato nemojte da očekujete da ćete ikada pobjediti u svađi. Oni jednostavno ne popuštaju. Srećno s podjelom kućnih poslova, vaš bik će često parkirati guzu na kauč i gledati vas kako pospremate stan. Njihove potrebe uvijek su važnije od vaših. Užasno su nezanimljivi. Teško se emotivno otvaraju, pa od njih ne možete očekivati da s vama dijele svoje brige.

BLIZANCI

Blizanci su u potpunosti nepouzdane osobe. Svaki dan je izazov, jer nikad ne znate uz koju ćete se osobu probuditi. Slatkoriječivi su i puno obećavaju, ali sve ostaje samo na riječima. Brzo se svega zasite, pa tako ni vi nećete biti izuzetak. Živjeti s blizancima znači živjeti na groblju poludovršenih projekata i ideja.

djevojka-muskarac-no-sexRAK

Njihove promjene raspoloženja su iscrpljujuće. Rakovi su skloni da vrijeđaju, ali nisu skloni da preuzimaju odgovornost za posljedice izrečenog. Nametljivi su i nesamostalni. Moglo bi da se dogodi da te zaprose već na drugom sastanku. Život s rakovima može biti prilično dosadan. Naime, teško ćete ih nagovoriti da zajedno odete u novi restoran ili na putovanje u nepoznato.

LAV

Sa svojim lavom nikad nećete osjetiti pretjeranu sigurnost u vezi, budući da su skloni da flertuju s bilo kim i bilo kad. Nikad vas neće voljeti više od svog odraza u ogledalu. Nijedan lav u istoriji nikad nije priznao da nije u pravu. Njihova bahatost je neprijatna. Moraju da budu u centru bilo čije pažnje, pa ćete uz njega uvijek pomalo biti u sjenci.

DJEVICA

Skloni su da osuđuju i pretjerano kritikuju. Zajednički život s djevicom znači da ćete biti ta koja će uvijek praviti prvi korak. Prevrtljivi su! Čini se da im je nesigurnost urođena, što ni najmanje nije seksi. Ako slučajno ostaviš prljavu šoljicu u sudoperu, neće ti dopustiti da zaboraviš na taj krajnje nesmotren propust još mjesecima nakon “incidenta”.

VAGA

Nikad nećete znati što zaista misle, jer vage će vam reći samo ono što misle da želite da čujete. Donošenje odluka traje satima. U svakom trenutku mogu da vam okrenu leđa bez ikakvog upozorenja. Tašti su i opsjednuti fizičkom ljepotom. Nedostaje im snaga volje, a ponekad se pretvaraju u prave cmizdravce.

ŠKORPIJA

Ljubomora škorpiona je već dobro poznata. Nikad nećete znati što on zapravo osjeća, jer su skloni da manipulišu i svojim i vašim emocijama. Spremni su da vas ostave i povrede kao niko drugi dosad. Vrlo su varljivi i tajanstveni. Manje svađe će se redovno pretvarati u ogromne drame.

STRIJELAC

Strijelci su najgori slušaoci cijeloga zodijaka; uvijek će vam se obraćati s visine. Zabava je jedino što im je u mislima non-stop, a u slučaju da toga ponestane neprestano ćete slušati kukanja i jadikovke. Oni znaju apsolutno sve, i zato srećno s pokušajima da ga naučite nečem novom. Izrazito su dominantni i skloni kontrolisanju. Često su neosjetljivi na tuđa osjećanja.

musko-zgodanJARAC

Njihov prioritet je posao i to će vam jasno dati do znanja. Dvije reči: kontrol frik! Sve što rade, rade isključivo zbog sebe i nije ih briga hoće li vas usput povrediti. Vole rutinu, pa je veza s njim prilično dosadna. Zatvoreni su iza svojih zidova, želimo vam sreću s probijanjem kroz iste!

VODOLIJA

Vodolije žive život unutar svojih glava, pa se često čine odsutni. Oni uvijek znaju najbolje, pa se veza s njima može činiti kao učestalo odlaženje na instrukcije. Na sastanke ćete rijetko odlaziti samo s njim, jer više od svega voli svoje društvo. Vole da donose zaključke unaprijed i osuđuju. Uvijek ćete znati šta misle, ali rijetko šta osjećaju.

RIBE

Ribama treba puno prostora. Ne možete ih nagovoriti ni na šta, a čak i ako u tome uspijete, trebaće im čitava vječnost da dovrše ono što su započeli. Rijetko kad znaju šta od života zapravo žele. Ribe će žrtvovati svoje potrebe i emocije da bi veza bila što kvalitetnija, ali kasnije će vam to zamjerati. Svaku svoju vezu idealizuju, a od vas očekuju da ispunite njihove fantazije o savršenoj partnerki.

smedia.rs / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: