Srijeda, 25. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Najplaćenija ljubavnica na svijetu: Nosi dizajnersku odjeću i dijeli fotografije sa luksuznih destinacija

Preuzmite sliku

Ukrajinsku manekenku Yanu Orfeevu (23) na Instagramu prati više od 160 hiljada ljudi. Ona na ovoj društvenoj mreži dijeli detalje iz svog života, luksuzna putovanja na kojim se pojavljuje u najboljim modnim komadima poznatih dizajnera.

Zbog svog stila života, strani mediji su je proglasili najplaćenijom ljubavnicom na svijetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Kako se navodi, ona je ljubavnica saudijskog princa što objašnjava raskoš u kome uživa. Svakog dana na njen račun liježe ogromna suma novca baš od njenog ljubavnika. Ovaj stil života vodi već dvije godine, zarađujući dnevno cifru od skoro pet hiljada eura. Pored toga, saudijski princ joj daruje automobile i vodi je na atraktivne destinacije širom planete, prenosi 24sata.info.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Onda kada putuju zajedno, princ je obasipa autentičnim poklonima. Princ joj je darovao prsten specijalne izrade “Graff” čija je cijena procijenjena na oko 200.000 eura. Oboje to smatraju sitnicom. Redovno na Instagramu objavljuje detalje iz svog luksuznog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Kako dalje navode strani mediji, ona je dobar dio novca uložila u nekretnine u Kijevu i Moskvi. Pored darovanog novca, ona zarađuje i kao influencerica. Princu redovno pravi društvo na važnim sastancima, a njena uloga je interakcija sa gostima i njegovim prijateljima dok on sklapa važne dogovore. (Tuzlanski.ba)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje