Petak, 4. Decembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Najčudniji prvi sastanak: Nazvala je krivi broj, a našla ljubav svog života

Za vrijeme radnog vremena, odlučila je nazvati svoje roditelje čiji broj zna napamet već godinama. No slučajno je umjesto broja 3 pritisnula 7 i njen poziv zazvonio je nekom drugom

Život piše razne priče, a jednu nevjerovatnu napisao je za 38-godišnju Molly M.

Za vrijeme radnog vremena, odlučila je nazvati svoje roditelje čiji broj zna napamet već godinama. No slučajno je umjesto brojke 3 stisnula 7 i njen poziv zazvonio je nekom drugom.

Čula je  nepoznati glas muškarca kojem je rekla da je očito nazvala krivi broj. No razgovor se nastavio idućih nekoliko minuta. Ono što ni u snu nije očekivala bio je poziv na večeru. Nije znala s kim razgovara, no muškarac joj je rekao svoje ime i prezime da ga može izguglati. Kada je ugledala njegove profile na društvenim mrežama, stekla je dojam da je riječ o ugodnoj osobi, a privukao ju je i svojim izgledom.

Hrabri potez muškarca bio je, čini se, pun pogodak jer je večera protekla odlično, prema riječima Molly koja je svoju priču ispričala za portal Men`s Health, a njihovo druženje nastavilo se i idućih mjeseci te je preraslo u romantičnu vezu.

Par je zajedno sada već pola godine, a ovo je bio najčudniji način i poziv na prvi spoj koji je doživjela, ispričala je. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,