Srijeda, 3. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Najbolja mjesta za seks u kući ili stanu

Preuzmite sliku

Da li vam se ikada dogodilo da upadnete u seksualnu rutinu? Mnogim parovima dogodilo se baš to, seks je i dalje dobar, ali je postao dosadan.

Problem je kad svakim danom ponavljate istu pozu, mjesto izvođenja i ako se možemo izraziti sportskim rječnikom – taktiku. Nemojte se ograničavati samo na krevet, uvedite promjene, bacite se na “posao” i začinite svoj seksualni život, piše Macho.hr.

U nastavku vam donosimo mjesta koja će vam zasigurno prekinuti seksualnu rutinu, a nalaze se unutar vaše kuće ili stana.

Kuhinjski stol

Svakako izbjegavajte staklene stolove, da ne bi došlo do neželjenih ozljeda. Seks na kuhinjskom stolu uvijek će biti zanimljivo iskustvo, a sljedeći put kad ćete sjediti s gostima za tim stolom, neće im biti jasno zašto (dok čekate da oni odu) vi i vaša partnerica ne skidate osmijeh s lica. Oni koji posjeduju stakleni stol, ne moraju očajavati, dobra alternativa je i radna ploča vaše kuhinje, zato se odmah bacite na posao i “uglancajte” spomenute površine.

Tuš kabina

Iznenadite svoju partnericu/partnera tokom jutarnjeg ili večernjeg tuširanja. Tuš kabine su odlično mjesto za seks, voda će doprinijeti osjetljivosti kože, ali potrebno je biti oprezan da ne bi došlo do ozljeda, lomova ili iščašenja zbog mokre i skliske podloge.  Zato samo hrabro i spužvu u ruke, uštedjet ćete na računu za vodu, te unijeti novo uzbuđenje u vaš seksualni život i dnevnu higijenu.

U kadi

Umjesto da se namačete sami, upalite koju svijeću, napravite pjenušavu mirisnu kupku i pozovite vama dragu osobu da vam se pridruži. Mirisi i prigušeno svijetlo svijeća doprinijet će romantici, a vaš partner/partnerica će vidjeti da ste se potrudili oko atmosfere, što će vam zasigurno donijeti dodatne bodove.

Na balkonu

Balkon je mjesto koje će svakako uvesti dodatnu dozu avanturizma u vašu vezu. Poželjno je da je sklonjen od direktnih pogleda okolnih zgrada ili kuća, kako ne biste završili na jednoj od popularnih porno stranica. Uzbuđenje će povećati i činjenica da vi vidite sve, dok ostali nisu svjesni što se upravo odvija nekoliko katova iznad.

Na podu

Ponekad su sve ove pripreme o kojima smo do sad pričali jednostavno suvišne. Iznenadite partnera/partnericu i krenite u akciju, a ako vidite da je igra prihvaćena, ne prekidajte to odlaskom u sobu na drugom spratu, jednostavno odradite to na podu. Naravno, probajte ciljati onaj mekani čupavac u središtu sobe.

U dvorištu

Znamo da je dvorište izvan kuće, ali može pružiti odlično mjesto za seksualne aktivnosti parovima koji žele razbiti monotoniju. Bilo bi dobro da na vašem dvorištu postoji zaklonjeni kutak. Ako u sklopu dvorišta imate i kućicu za alat, to je idealno mjesto za seksualne aktivnosti, biti ćete sklonjeni od znatiželjnih pogleda, a u vašu vezu uvesti ćete dodatnu dozu uzbuđenja i avanturizma.

U krevetu

Krevet je svakako jedno od najboljih i najudobnijih mjesta za igre s vašom boljom polovicom. Bitno je samo da se ne prepustite rutini. Razgovarajte s partnericom/partnerom, istražite šta voli i kakve seksualne igrice ih zanimaju. Najbitnija stvar je komunikacija i opuštenost. Krevet može biti idealno mjesto za seks, čak i jedino koje vam je potrebno, samo je bitno koliko ste kreativni i željni eksperimentiranja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: