Utorak, 5. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Na seks na neobičnim mjestima potrošila 100.000 dolara, kako bi ispunila svoje fantazije, i ne planira stati

Preuzmite sliku

Bolivijska manekenka se nedavno udala, nakon čega bi ljudi očekivali da će ‘usporiti’ s proizvodnjom sadržaja, ali umjesto toga kaže da ‘sad želi potrošiti još više na seks na jedinstvenim mjestima’.

Mimi Boliviana (33) je otkrila da je potrošila 100.000 dolara na seks na neobičnim mjestima kako bi ‘ispunila svoje fantazije’. I kaže da ne planira stati u skorije vrijeme jer želi nastaviti svoje seksualne avanture.

Sebe opisuje kao influencericu i kaže da nikad nije dvojila oko potrošnje novca na svoje seksualne avanture. Bolivijska manekenka se nedavno udala i kaže da ‘sad želi potrošiti još više na seks na jedinstvenim mjestima’, prenosi 24sata.hr.

 • Mimi je nedavno imala vjenčanje iz snova u Dubaiju s modelom Victorom Ferrazom.

  – Već sam potrošila 100.000 dolara na ispunjavanje svojih seksualnih fantazija, a sad u braku, potrošila bih još više – rekla je.

  – To što radim me jako usrećuje i smatram da je to dugoročno ulaganje u ostvarenje svojih ciljeva – objasnila je.

 • Mimi, koja sebe smatra jednom od najpoznatijih žena na društvenim mrežama, prisjetila se neobičnih mjesta na kojima je imala seksualne avanture.

  To uključuje seks u helikopteru, u Salar de Uyuni (najvišoj i najvećoj slanoj pustinji na svijetu), u limuzini, u ringu profesionalnog MMA-a, na jet skiju usred mora u Cancúnu i na pustom otok u Cartageni.

 • Priznanje dolazi nakon što je Mimi, koja trenutno živi u Brazilu, nedavno priznala da se ona i novi mužić Victor,26, seksaju pet puta dnevno piše Daily Star (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje