Nedjelja, 13. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Na ove stvari muškarci pomisle kada vide golo tijelo svoje žene

Preuzmite sliku

Kada se gledaju u ogledalu, većina žena primijeti jedino mane.

Muškarci promatraju stvari potpuno drugačije, oni vide ono šta im se sviđa, dok mane ne primijećuju!

Tako mi miriše

Rijetko koji muškarac može odoljeti prirodnom mirisu ženskog tijela. Prikrivanje vlastitog prirodnog mirisa, pola litre parfema ili kreme učinit će vas manje privlačnom muškom rodu. Vaši prirodni feromoni su afrodizijak. Naravno, to ne znači da morate izbjegavati svakodnevnu higijenu – koristite mirise i kreme blagih, neutralnih mirisa.

Koža joj je mekana

Bez obzira jeste li nanijeli neku kremu ili ne, vaša će mu se koža činiti mekom poput najfinije svile. Naime, koža muškaraca 20 je posto deblja od ženske, pa čak i kad mislite da vam je koža gruba, frajerima će se činiti jako meka.

 • Ima fenomenalno tijelo

  Mnoge djevojke pri pogledu na svoje tijelo misle da bi trebale smršavjeti koji kilogram. Međutim, on će biti siguran da izgledate sjajno. Prema američkim istraživanjima, čak 63% muškaraca željelo bi smršavjeti, ali se zbog kojeg kilograma viška ne smatraju manje privlačnima, tako je čak 25% pretilih muškaraca ocijenilo sebe privlačnima. Dakle, muškarcima debljina nije neki važan faktor pri ocjenjivanju privlačnosti.

  Želim je zadovoljiti

  Muškarci će biti jako ponosni ako ženu dovedu do snažnog orgazma jer je to za njih dokaz muškosti i vještog ljubavnika. Kad vas vidi golu, jedna od prvih misli koja mu proleti glavom jest da vam želi priuštiti vrhunski seks i nezaboravan orgazam. (Cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,