Ponedjeljak, 26. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Muškarci: Ovih pet osobina čine ženu najpoželjnijom u krevetu

Preuzmite sliku

Kao i u svemu ostalom što vam ide od ruke, da biste bili dobri u krevetu, preduslov je da volite to što radite, da ste spremni uložiti vrijeme, pažnju i napor.

Dobra ljubavnica uživa u seksu bez srama, traži ono što joj godi i pruža svom partneru ono što želi. Pored žene koja zna uživati, lako je osjećati se kao pravi zavodnik.

One vole seks

Valjda svako voli seks. Normalno je voljeti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nježnost.Sve od čega se dobar seks sastoji. Ali, što to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje također vole seks? One više uživaju u seksu. Ne moraju postići orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju do samozaborava.

 • Ne srame se

  Ne traže da se ugasi svjetlo, ne zahtijevaju posebne uslove, vole biti gole i da osjećaju cijelim tijelom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nježno milujete, vrlo su senzibilne, a od atmosfere i raspoloženja ovisi hoće li bolje reagirati na nježnost i strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne srame, uputit će vas u svoje raspoloženje, ali i prepoznati vaše. Sve može, a da ne kažete nijednu riječ.

  Imaju inicijativu

  Neće čekati da se vi odvažite. Preuzima inicijativu. Kad ona vodi igru napravit će za sebe i za vas sve što treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i osjeća.

 • Potiču maštovitost

  Ne postavlja vam neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne godi joj, nećete s njom raditi. Ali toliko je drugih stvari na koje će vas potaknuti. Smislit će neko zgodno mjesto gdje to još niste radili. Otkrit će vam neke poze za koje niste mislili da su nešto posebno, a kamoli da neko može tako uživati u njima.

  Uz njih se osjećate kao ‘pravi mužjak’

  Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. S olakšanjem odbacuje odjeću koja je sputava, s oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj ljepoti. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,