Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Muškarci ne pričaju o osjećajima, ali njihov govor tijela vam može pokazati šta osjećaju

Preuzmite sliku

Da bi dobili uvid u njegovu ličnost i skrivene želje, promatrajte kako se voli maziti s vama na kauču.

Privuče vas na svoja prsa

Iako se ovakav dečko možda prikazuje kao frajer, on je u stvari velika beba. Kad vas dečko privuče bliže svom srcu pokazuje da vam je privržen i da ima duboke osjećaje. Ovim potezom, dok ste naslonjeni na muževan dio njegova tijela – njegova prsa – pokazuje da vas može zaštiti. Ovaj pouzdan muškarac voli brinuti o svojoj djevojci, bilo da se radi o postavljanju polica ili pripremanju tople čokolade nakon napornog dana na poslu. U krevetu će vjerojatno preuzeti kontrolu – njegove omiljene poze su misionarska i doggy.

 • Položaj kašike

  Razmislite o ovom položaju: sklupčani tijelo do tijela, vaša guza naslonjena na njegovu muškost, a njegove ruke slobodne da lutaju. Ovo je definitivno jako strastven položaj! Ovaj muškarac vjerovatno ima velik seksualni nagon. Iako zaista uživa u maženju, možda ima problema s izražavanjem emocija. Možete očekivati da će vam radije pokazivati ljubav gestama nego riječima.

  Stavi glavu u vaše krilo

  Ako volite brinuti o svom muškarcu, pogodili ste jackpot. Muškarci koji vole ovaj položaj skloni su traženju puno pažnje u vezama – očekuju od svojih partnerica da im pomognu da se osjećaju bolje u svojoj koži. On vjerovatno nema problema s izražavanjem emocija, vrlo je osjećajan i spreman podijeliti s vama sve što mu se vrti u glavi. Ovaj dečko vas želi učiniti sretnom – obasipat će vas pažnjom i njegova misija bit će potpuno vas zadovoljiti u krevetu.

 • Prebaci jednu ruku oko vas

  Stavljanje jedne ruke oko vašeg ramena nije baš intiman potez. Zagrlit će vas, ali neće se niti malo prilagoditi vašem položaju. Dobra vijest je to da je on svjestan da vam je bliski kontakt važan i poštuje vašu potrebu za maženjem. U seksu će vas nastojati zadovoljiti, samo mu trebate dati smjernice. (Cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,