Ponedjeljak, 25. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Muškarci ‘brutalno’ iskreni: Evo zašto dobri momci nemaju djevojke

Koliko ste puta čuli da žena tvrdi da želi dobrog muškarca za vezu, a onda se ipak zaljubi u onog ‘opasnog’? Jeste li se ikad zapitali zašto je to baš tako? Portal YourTango se potrudio da odgovori na ovo pitanje.

Možda čak i vi, kao “dobar” momak smatrate da nemate sreće u ljubavi jer djevojke uvijek traže one “loše”, u nastavku pročitajte šta bi mogao biti razlog.

Ličnost muškarca nije toliko privlačna

Niko ne može uvijek biti dobar, pa čak ni onaj “najbolji” muškarac na svijetu. Žena će primijetiti ako se ne ponašate prirodno, i zbog toga će pobjeći glavom bez obzira.

Nedostaje mu samopoštovanje

Možda će se vašoj partnerki na početku sviđati to što može da kontroliše svaki vaš korak, ali čak i to će vrlo brzo da joj dosadi. Ako za svaki korak tražite dopuštenje i odobravanje, uskoro bi mogla da počne da se osjeća kao da vam je mama, a ne djevojka, prenosi Index.hr

Dosadni su

Ružno zvuči, znamo. Međutim, rutina često i vrlo lako postane dosadna. Niko ne želi osobu kraj sebe čiji svaki korak se može lako predvidjeti.

Loši momci su izazov

Žene su uvijek ubjeđene da mogu promijeniti svakog muškarca i vratiti ga na ‘pravi put’. Ipak, to se jako rijetko dešava. Ponekad ih doživljavaju kao lični projekat i vjeruju da ako stvore “savršenog” muškarca, on ih neće nikad napustiti.

 • Dobri momci ponekad šalju poruku: “Slabi smo!”

  Imaju jednu manu, a to je da su uvijek u strahu da će izgubiti svoju djevojku jer je smatraju boljom od sebe. Iako ta emotivnost nije sama po sebi loša, ona zna jako brzo postati dosadna.

  Na početku veze pričaju o braku

  Sigurno ste upoznali bar jednog koji odmah ovako priča. Brak, život, stariti zajedno… Sve je to divno, ali ne na prvom sastanku.. ili desetom.

  Loši momci su privlačni

  Neke žene vole ‘vatru’ u krevetu, a smatraju da to s dobrim momkom ne mogu dobiti.

  Dobri momci nisu toliko šarmantni

  ‘Loši’ momci uvijek zavode, i kad trebaju i kad ne. S druge strane, ‘dobri’ momci su često stidljivi. Igrice zavođenja im ne leže  baš najbolje, međutim upravo zbog toga trebate pronaći nešto ‘što je vaše’, kako bi zaveli svaku djevojku koju poželite. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,