Subota, 25. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Muškarac prijetio obezbjeđenju, ali nije znao da je jedan od njih boksao sa Tysonom

Preuzmite sliku

Biti bahat, bezobrazan i psovati ljude nikad nije lijepo. No nekad ćete se izvući bez posljedica. A nekad ćete završiti nokautirani na asfaltu…

Ovaj drugi scenarij doživio je jedan muškarac u Londonu koji je divljao pred ulazom u Boxpark na Wembleyju. Na snimci koja se nevjerovatnom brzinom proširila društvenim mrežama vidimo mlađeg muškarca kako izaziva probleme, prijeti, psuje i generalno se ponaša kao potpuni idiot, što mu iz osiguranja na ulazu i tolerišu neko vrijeme. Iako je i prema njima nekoliko puta zamahnuo, nisu u startu reagovali, prenosi 24sata.hr.

– Je** se. Jeb*** se svi. Sve ću vas razbit… – urla ovaj muškarac s previše samopouzdanja u smjeru starijeg, ali i puno korpulentnijeg ‘securityja’ i njegovih kolega. Još u tom trenutku ne zna da je riječ o Juliusu Francisu (57), bivšem boksačkom prvaku Velike Britanije koji se borio i s velikim Mikeom Tysonom 2000. godine.

U toj borbi je glatko izgubio u drugoj rundi, ali svi koji živi izađu iz ringa s Tysonom zaslužuju puno više poštovanje nego što je ovaj nabrijani tip pružao. A i taj tip nije Tyson. Daleko od toga.

Negdje na 40. sekundi snimka vidimo kako ‘leti’ desnica i priča je završena.

Bahatost se pretvorila u nesvjesticu, a u pozadini čujemo šokirane prijatelje problematičnog mladića koji su upravo upoznali 188 cm visokog i za vrijeme karijere 111 kg teškog borca. S tim da je od završetka karijere dobio i dosta kilograma. Ali brzinu, vidimo na snimku, i dalje ima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje