Nešto se bio zbunio: Četiri razloga zašto nam se bivši vraćaju
Foto: Tuzlanski.ba

Muškarci su fascinantna bića: U jednom trenutku ne žele da budu u vezi, u drugom imaju novu djevojku, u trećem se vraćaju nama i mole za još jednu priliku...

prekid momak curaOvo su četiri najčešća razloga zbog kojih nam bivši momci ponovno kucaju na vrata:

Promijenili su se

I žele da vidimo da su sada novi, bolji muškarci koji su shvatili da nisu bili u pravu. Ovo je samo sebičan način da nam pokažu da u stvari nisu toliko loši koliko mi mislimo, nego da su u trenutku veze s nama jednostavno bili čudni. Ako se muškarac stvarno promijenio, ovo je super razlog da ponovno pokušate, ali vrlo često je samo riječ o njegovom egu koji ne trpi da neko ima loše mišljenje o njemu.

Mi smo se promijenile

Nova frizura, nekoliko kila manje, ili samo drugačiji stav prema životu, i u trenutku od dosadne bivše postajemo djevojka koju nisu trebali da ostave. Dobro je za ženski ego, ali realno, ovo je samo način da nam bivši kaže da smo sad dovoljno dobre za njega. Pitanje je da li je on još uvijek dovoljno dobar za nas.

Naš novi momak

Ništa ne otvara oči bivšem kao činjenica da ste srećni s nekim drugim. Njegov takmičarski duh se budi, a potreba da pokaže da je bolji od vašeg novog momka toliko je jaka da vas jednostavno mora ponovno imati. Iako i to prija našem egu, vraćanje ovakvom bivšem je loše, jer mu nije stalo do vas, stalo mu je da pobijedi vašeg novog momka.

Shvatili su što su izgubili

Ponekad muškarac jednostavno shvati da je bio jako glup, i da nije trebao da ostavi djevojku. Događa se. Ako stvarno pokaže da mu je stalo i da je spreman da uloži mnogo više truda u vašu vezu, nije loše dati mu još jednu šansu. Možda se stvarno promijenio na bolje. (zenskikutak.rs)