Foto: Tuzlanski.ba

Tokom odrastanja bila sam 'ravna kao daska', nisam imala nikakve obline. Nakon razvoda, željela sam drastičnu promjenu svog izgleda kako bih počela ispočetka, ispričala je Britanka.

Stacey Marie Clarke (32), fotografkinja iz Walesa, odlučila je potpuno promijeniti svoj izgled nakon što je prekinula dugogodišnju vezu te je potrošila 30 hiljada funti na cat eye lift, BBL, liposukciju i još niz plastičnih operacija.

Novi trendovi u plastičnoj hirurgiji kao što su fileri, plastična kirurgija zatezanja očiju (cat eye lift) i mini liftinzi lica su nevjerovatno popularni jer sve više ljudi želi savršeni filmski izgled.

Jedna od njih je i Stacey Marie Clarke, fotografkinja iz Walesa, koja je priznala da je potrošila 30.000 funti na BBL (brazilsko podizanje stražnjice), popularnu operaciju mačjeg oka s kojom oči izgledaju bademasto i podignuto, te na različita zatezanja i punjenja., prenosi 24sata.hr.

Mama dvoje djece iz Swanseaja objasnila je da nikada nije imala obline i da je zatrudnjela kao tinejdžerka. Nakon raspada braka s ocem njene djece Stacey je željela potpuni make-over kako bi se bolje osjećala.

- Tokom odrastanja bila sam 'ravna kao daska', nisam imala nikakve obline, kao ni jagodice na obrazima - rekla je za Daily Star.

- Zatrudnjela sam s 15 godina, a sa 18 godina sam bila majka dvojice dječaka - dodala je.

- 2019. godine kad sam se rastala od svojeg muža, željela sam da drastičnu promjenu svog izgleda kako bih počela ispočetka - objasnila je.

No, plastična hirurgija u Britaniji iznimno je skup sport, a Linia Cosmetic Surgery procjenjuje da bi samo BBL Stacey koštao 'između 6.250 i 7.000 funti, a negdje i više'.

Dakle, fotografkinja je učinila ono što mnogi mladi Britanci rade - i otišla obaviti operacije u Tursku, zemlju koja je postala top odredište za lovce na jeftine plastične operacije.

- Na Instagramu sam vidjela slavne osobe kako putuju u inostranstvo na estetske operacije po sniženoj cijeni, pa sam u junu 2019. otputovala u Tursku i napravila brazilski lifting stražnjice, stavila filere u usne, napravila liposukciju ruku i bedara, kao i zatezanje kože vrata - nabrojala je koje je sve plastične operacije napravila u vrlo kratkom roku.

- Kasnije te godine vratila sam se i na operaciju cat eye lift koja je bila na akciji, lifting lica, transplantaciju kose i potrošila još 15.000 funti na zubne ljuskice - ispričala je.

U samo godinu dana, Stacey je prošla devet visokorizičnih plastičnih operacija i potrošila 30.000 funti.

Od tada je bila još i na botoksu i stavila dodatne filere u usne. (Tuzlanski.ba)