Idealno putovanje za svaki horoskopski znak
Foto: Tuzlanski.ba

Zimski praznici su često period kada uzmemo odmor i poželimo negdje otputovati. Wannabe Magazin donosi spisak idealnih destinacija za svaki horoskopski znak. Možda u ovom nesvakidašnjem horoskopu pronađete ideju za novo putovanje. Zabavite se čitajući.

putovaaanja12

Ovan

Savršen odmor za jednog Ovna predstavlja spa uživanje u luksuznom hotelu. Plaže su nešto čemu Ovnovi ne mogu odoljeti, pa bi jedan savršen put za Ovna izgledao ovako: posjeta kalifornijskim vinogradima, dosta čitanja na plaži, aromatične masaže, a uveče šetnja gradskim urbanim ulicama.

Bik

Jedna opuštajuća destinacija je ono što treba jednom Biku. Krstarenju i hotelu od pet zvjezdica niko neće odoljeti. Ipak, vas privlače kulturne odlike neke destinacije i uživanje u prirodi. Vaš savršen izbor bi bio put u Irsku, gdje biste uživali u hrani, kulturi, istoriji i otkrili neke nove hedonističke trenutke u kojima samo vi znate da uživate.

Blizanci

Blizanci uživaju u kratkim putovanjima, pa ćete ih često vidjeti kako putuju po zemlji, uživaju u izletu i kampovanju. Ipak, ono što ih posebno privlači jesu egzotična ostrva koja su daleko udaljena od njihovog doma. Vaš izbor bi svakako bio Bali – jer uživate da maštate pod suncem.

Rak

Rakovi uživaju u putovanjima sa prijateljima gdje mogu da se opuste, uživaju u sjajnoj hrani i kulturi. Neće nas iznenaditi ako nam pošaljete razglednicu iz Indije ili fotografiju sa otvaranja modne prodavnice u Senegalu, kao i kratak mms iz Pariza ili Milana. Za vas su putovanja duševna hrana.

Lav

Lavove željne avanture zadovoljiće Tajland ili Bali, a ukoliko osjete potrebu za uživanjem u pozorištu, rado će otputovati u London ili Njujork na neku brodvejsku premijeru. Lavovi uživaju u velikom društvu, zato ćete ih često vidjeti sa prijateljima na žurkama sa kojih odlaze gotovo posljednji.

Djevica

Djevice uživaju u mirnim trenucima, kad mogu da se opuste u prirodi i prepuste svim čulima. Ne privlače ih krstarenja, veliki gradovi i ekskurzije. Ako budete imali prilike da posjetite Arizonu, definitivno ćete joj se vratiti. Veliki ste ljubitelji životinja, pa vas možemo vidjeti i na seoskim imanjima.

Vaga

Vage veoma privlače inostrane zemlje. Još u ranoj mladosti teže što češćim putovanjima i zanima ih gotovo sve. Od istraživanja Češke do udaljene Kenije i Bolivije. Spa odmori su ti gdje možete napuniti baterije, a kada želite da sebi posebno ugodite odlučićete se za krstarenje nekom egzotičnom destinacijom i ostaćete budni svakog trenutka – jer vas putovanje inspiriše.

Škorpija

Rijetko sebi dajete vremena za odmor, ali kada odmor nastupi, pretvarate se u pravog avanturistu. Privlači vas Australija i Tajland. Kada je riječ o putovanjima, volite da isplanirate svaki trenutak, da probate neku novu aktivnost, ukusnu hranu, upoznate mještane. Jednostavno, punim plućima udahnete duh lokacije u kojoj boravite.

Strijelac

Strijelca privlače zabavne destinacije poput Las Vegasa koji će mu od jutra do mraka u potpunosti zadovoljiti radoznalost i avanturistički duh. Vaš kofer je uvek negdje u pripravnosti i čeka da ga uzmete i zaputite se na mjesto gde ćete moći da uživate u dobroj muzici, hrani i ostalim lijepim stvarima koje vas inspirišu.

Jarac

Jarčevi uživaju u evropskom duhu i već ih možemo vidjeti na nekom golf terenu prije podne, oko podneva na ručku u hotelu sa pet zvjezdica, a uveče u galeriji slika. Dobra vina i domaća hrana je ono što ih privlači. Na njihovoj listi omiljenih destinacija uvijek će se naći jedan Pariz.

Vodolija

Vi ste pravi nomad, mjesto vas ne drži i uživate u kratkim, a i dugim putovanjima. Veoma vas privlači Italija i istraživanje neke zemlje kroz hranu i vina. Vidjećemo vas kako u najboljim italijanskim poslastičarnicama degustirate tradicionalne sladolede i ćaskate sa poslastičarima, čak i ako ne znate italijanski.

Ribe

Sanjive ribe vole da putuju i privlače ih egzotične destinacije i mjesta koja odišu mistikom. Vaš savršen odmor bi izgledao ovako: privatan bazen, dobar šampanjac i začaran Maroko – tek toliko da vam probudi šesto čulo i navede vas na neku avanturu. Volite da putujete sa partnerom ili dobrim prijateljem i uvijek ostajete duže nego što ste planirali. (Radiosarajevo.ba)