Srijeda, 10. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mnogi se zgražaju kada ga vide kako šeta sa svojim petorkama, ali ne misli odustati…

Preuzmite sliku

Ima trenutaka kada Jordanu Driskellu, 31-godišnjaku iz Kentuckyja, životne situacije s petorkama nimalo nisu zabavne.

Prikazao je Driskell na društvenim mrežama kako svoje mališane ponekad vodi u šetnju na povocima, što je izazvalo rasprave i podjele oko toga je li to što čini ispravno, prenosi net.hr.

Okomili su se na njega brojni, poručili mu da djecu tretira poput životinja, ali odvratio je Driskell kritičarima da im je lako pametovati iza mobitela i da ne bi trebali suditi dok “ne prođu milju u njegovim cipelama”.

@drixxleman They don't know the struggle! #parentsoftiktok #momsoftiktok #dadsoftiktok #foryou #fyp #dad #mom ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) – Doja Cat

“Klinci su, znatiželjni su. U stanju su u bilo kojem trenutku zbrisati. Supruga Brianna i ja povodac koristimo radi duševnog mira. Omogućava nam da izađemo iz kuće i radimo zabavne stvari kao porodica bez stresa”, pojasnio je u razgovoru za portal Today.

@drixxleman Replying to @qu3en_tay don't mind me! #momsoftiktok #dadsoftiktok #childleash #kidsoftiktok #parentsoftiktok #parents ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) – Doja Cat

Rješenje s povocem svojedobno su doveli u pitanje i pojedini pedijatri, ali čini se da će Zoey, Dakota, Hollyn, Asher i Gavin (pet im je godina) svejedno još neko vrijeme ostati pod takvom vrstom nazdora.

@drixxleman Replying to @aspenmarks25 #dadsoftiktok #momsoftiktok #parentsoftiktok #dad #mom #foryou ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) – Doja Cat

“Ma ko su ovi ljudi koji tako olako sude i napadaju? Pa ja jedva držim oči na jednom djetetu; Da vidim pametnjakoviće kako bi oni prelazili ceste s petoro zaigranih klinaca koji ne razumiju opasnost”. “Bravo, tata! Selo neka laje, ali najvažnije je da su tvoja djeca sigurna”. “Majka sam male trkačice. I naučila sam da je sigurnost mog djeteta dragocjenija od bilo čije riječi”, poručili su Driskellu oni koji su zauzeli stav da čini pametnu stvar. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,