Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mladenku ismijali zbog neukusne tetovaže: ‘Ko uopće želi imati ovo na sebi?’

Preuzmite sliku

Svako ima svoj i želje kada je riječ o onome što želimo nositi na dan vjenčanja.

S toliko mogućnosti i faktora koje treba uzeti u obzir, odabir prave vjenčanice mogao bi potrajati. Jedna mladenka odlučila se za jednostavnu haljinu bez naramenica i brzo je postala viralna na društvenim mrežama, ali iz pogrešnih razloga.

Naime, ova vjenčanica otkrila je njezin dekolte, a uz to i njezinu veliku žutu tetovažu koja prekriva njezine grudi i dio njezinih prsa. Tetovaža se sastoji od dva emoji lica od kojih svaki ima svoj kaiš koji ide preko svakog ramena te se čini kao da mladenka nosi ‘grudnjak sa smajlićima’.

  • Fotografije mladenke su anonimno objavljene na Facebooku gdje su je mnogi odmah ismijali. Mnogi su bili zaintrigirani i očajnički su željeli znati kako izgleda cijela tetovaža.

    – Moram vidjeti cijelu tetovažu! Kao, je li joj cijela dojka samo žuti emoji? – komentarisao je jedan korisnik, dok je drugi komentarisao izvedbu same tetovaže: – Osoba koja je ovo tetovirala više nikad se ne bi smjela dohvatiti igle.

    – Mene samo zanima tko ode u tattoo shop i traži tetovažu grudnjaka od emojija – glasio je jedan komentar. (vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,