Subota, 23. Septembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Mladenkine suze na vjenčanju izazvale burnu raspravu

Preuzmite sliku

Iako je htjela podijeliti video u kojem će pokazati koliko voli svog supruga i kako joj je bilo lijepo na vjenčanju, dogodilo se upravo suprotno i mnogi su pomislila da je bila prisiljena na brak

Kaže se da je dan vjenčanja jedan od najsretnijih dana u životu, a mnogi se parovi ne mogu prestati smijati na taj dan. No, što ako vam je prirodna reakcija da od sreće briznete u plač?

Upravo to se dogodilo Megan Livingston, koja je postala viralna na društvenim mrežama kada je podijelila videozapise i fotografije s dana vjenčanja na kojima histerično plače i jeca. Iako je ona htjela normalizirati pojavu plakanja na vjenčanju, mnogi korisnici osudili su njenu vezu, prenosi Večernji list.

Naima, kako piše Mirror, Megan je na TikToku podijelila video u kojem hoda prema oltaru sa svojim ocem te plače i jeca, a mnogi su brzo pomislili da plače jer je bila prisiljena na brak. Iako je objasnila da je sretna zbog svog vjenčanja i htjela je samo objaviti ‘sladak video’, mnogi korisnici i dalje su bili nesigurni oko njihove veze.

@megan_livingstonnI couldn’t help it🥺 who else cried walking down the aisle? #trending #foryou #fyp #couplegoals #husbandandwife #marriagegoals #weddingtiktok♬ this is me trying – Taylor Swift

“Udala sam se s 21 godinom 12. septembra 2021. Da, plakala sam do oltara, ali bila sam sretna. Nisam imala prisilni ili dogovoreni brak. Plakala sam suze radosnice i zaljubljena sam u svog muža”, objasnila je.

“Postoji razlika između tužnog i sretnog plakanja, a ovo ne izgleda sretno”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Izgledaš kao da ti je vjenčanje najtužniji dan u životu”

Ipak, ima i onih koji su je branili te je tako jedna korisnica rekla: “Zašto su svi tako negativni? I ja bih plakala, moj suprug je ljubav mog života.”

“Ja sam se pokušavala suzdržati na svom vjenčanju, ali sam briznula u plač pola puta od oltara nakon ceremonije. Ljudi su mislili da sam se predomislila”, ispričala je jedna žena. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,