Utorak, 21. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Mlada u vjenčanici otišla na koncert Adele: Pjevačica joj priuštila uspomenu za cijeli život

Preuzmite sliku

Mlada Gabby skratila je ceremoniju svog vjenčanja kako bi ona i suprug stigli na koncert Adele u Las Vegasu, a pjevačica im je prišla i priuštila uspomenu koju će sigurno pamtiti cijeli život.

Na svom je Instagramu, Gabby snimila trenutak kada je Adele stigla do nje. Pozdravila je novopečene supružnike, a zatim je kleknula i potpisala se na vjenčanicu.

Mlada je bila oduševljena, a na snimci ona i suprug skaču od sreće, što ni ne čudi s obzirom na to da su oduvijek htjeli da im ona zapjeva na njihov poseban dan, prenosi net.hr.

“Vikend s Adele. Moj svijet je savršen, pronašla sam ljubav svog života i ovaj je čovjek bio odlučan da Adele pjeva na našem vjenčanju. Sedam godina kasnije svi naši snovi su se ostvarili”, napisala je Gabby.

“Hvala Adele što si nam stvorila uspomenu za cijeli život”, dodala je sretna mladenka koja će zasigurno na posebnom mjestu čuvati svoju haljinu.

“Čestitamo! Tako zabavno; Kako lijep trenutak i sjećanje koje ćeš imati zauvijek”, poručili su joj korisnici Instagrama u komentarima.

Podsjetimo, Adele također ima razloga za slavlje jer je nedavno objavljena vijest da se nakon dvije godine veze zaručila za dečka Richa Paula, a trebali bi se vjenčati ovog ljeta, navodi Daily Mail. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , , ,