Srijeda, 7. Juna 2023.
Tuzlanski.ba logo

Mlada na dan vjenčanja dobila poklon koji je postao viralan: Iako zapravo nije za nju, jako je dirljiv…

Preuzmite sliku

Mladu su na dan vjenčanja potpuno savladale emocije, kada je od budućeg supruga dobila poklon za kojeg se uspostavilo da nije za nju. Kada je otvorila kutijicu, pronašla je nevjerovatnu poruku…

Mladenka Kayla Rae je oduševila svoje pratioce nakon što je podijelila iskren trenutak s dana svog vjenčanja. Malo prije nego što je prošetala do oltara, dobila je poklon od svog budućeg supruga – ali poklon iznenađenja nije bio za nju. Zapravo, bio je namijenjen nekome ko još uopšte ne postoji.

Mladoženja je na dan vjenčanja svojoj dragoj poklonio narukvicu koju će njihovo prvo dijete nositi na svom vjenčanju. Video je na društvenim mrežama izazvao lavinu reakcija, kao i suze te je pogledan više od 4 miliona puta, prenosi 24sata.hr.

Buduća mladenka Kayla Rae spremala se udati za ljubav svog života, Terryja. Neposredno prije početka velikog dana, iznenadila se kad je od zaručnika dobila poklon – koji nije bio za nju. Kada je otvorila malu poklon kutiju, pronašla je narukvicu s porukom.

Nakon što je pročitala poruku, Kayla je saznala da je narukvica s porukom namijenjena za dan vjenčanja njihovog budućeg prvog djeteta.

@kayrae.e i cry watching this video every time #foryou #baby #weddingtiktok #emotional ♬ original sound – ✨🌊

– Za svoje prvorođenče, ovo je spremljeno za tebe, na dan vjenčanja mene i tvoje majke 2023. Želio sam nabaviti nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada kreneš do oltara… – čita ona, boreći se sa suzama.

– Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmijeh, jesi li duhovit kao tvoj tata ili dosjetljiv kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljen jer ćemo te imati kao produžetak naše ljubavi – nastavlja čitati.

Kada je završila s čitanjem, Kayla više nije mogla obuzdati emocije i oči su joj bile pune suza.

– Ovo je tako slatko! Napravio si stvarno dobar posao – rekla je suprugu.

Mnogi su također bili svladani emocijama u svojim komentarima.

– Ovo je nevjerovatno pažljivo – komentiraju.

– Ovo je nevjerovatno lijepa slika prave ljubavi, za tebe i za ljubavnu priču tvoje porodice – pohvalili su ih.

– Tako je željan i spreman stvoriti život s tobom – istaknuli su. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,