Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mlada mama pokazala kako izgleda samo 18 dana nakon poroda: Mnogi kritikuju i smatraju da to nije normalno

Preuzmite sliku

Mlada mama je priznala kako je zgodna i koliko je ponosna što 18 dana nakon poroda stane u svoju ‘staru’ odjeću. Brojni su rekli da nije normalno da se sve vrati u normalu tako brzo nakon poroda.

Ovoj mami mnogi govore da je njeno tijelo dvije sedmice nakon poroda ‘nerealno’. Nova mama uzvratila je korisnicima društvenih mreža, koji su kritikovali njen izgled malo više od dvije sedmice nakon poroda komentarišući kako postavlja ‘nerealan’ standard kada je riječ o trudnoći, porodu i oporavku. Rekla im je kako svako ima vrlo različito iskustvo.

Aga Bordes podijelila je na TikToku video gdje hoda sa svojom bebom Biancom, obučena u tajice i kratki top. Ovaj video nastao je dvije sedmice nakon što je rodila.

@aga.bordes Time for hot MOM walks #momwalk #fyp #hotmomlife #hotmomwalk #momsoftikok #hotgirlwalk #2weekspostpartum #postpartum #momtok #houstonmom #firsttimemom #viral ♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] – Grits

U videu izjavljuje da je ona zgodna mama i dijeli koliko je ponosna što se još može stati u svoju ‘staru’ odjeću i osjeća se u formi. Njena objava brzo je postala viralna, pregledana je više od 643.000 puta i skupila je preko 21.000 lajkova i hiljade komentara.

@aga.bordes Since my recent TikTok made so many people angry, here’s another one🤣 #postpartum #postpartumbody #pp #postpartumweightloss #momtok #postpartumjourney #momlife ♬ ocean eyes – Billie Eilish

Brojni ljudi su iznenađeni snimkom tvrdeći da je ‘nerealan’ i da nije ‘normalno da se sve vrati u normalu tako brzo nakon poroda’.

Nakon reakcija koje je izazvala, Aga je odgovorila na neke od komentara, uzvraćajući im tvrdnjom da njeno tijelo jeste ‘nestvarno’, podsjećajući ih da je svako drugačiji, prenosi 24sata.hr.

@aga.bordes My popcorn is ready🍿😅 #3weekspostpartum #momshaming #postpartumbody #momtok #momsoftiktok #postpartumjourney #firsttimemom #postpartumlife #momlife #viral ♬ original sound – B

Složila se s još nekoliko komentatora da je to jednostavno jedno od raznih iskustava nakon poroda, u ovom slučaju njeno, i da iako izgleda sjajno, to ne znači da se ‘sve vratilo u normalu’, piše Mirror (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,