Nedjelja, 23. Februara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Mlada majka svojim priznanjem šokirala svijet: “Otkako pušim travu vidljivo sam bolja majka”

Mlada majka, nema ni 25 godina, ima dvoje djece, sama ova ‘jednačina’ bez da znamo išta o njihovim životima govori da je taj posao naporan i da joj nije lako

Jedna takva mama potakla je veliku debatu nakon priznanja da svaki dan puši ‘travu’ zbog čega je bolja majka. Caitlin Fladager (23) kaže da joj marihuana pomaže s anksioznošću i zahvaljujući njoj spava bolje po noći. Tvrdi da marihuana nije ništa drugo od čaše vina, prenosi 100posto.hr.

Caitlin živi Vancouveru u Kanadi, gdje je rekreativna konzumacija marihuane legalna. Iako ne radi ništa protuzakonito, mnogi njezini pratitelji na društvenim mrežama nisu baš dobro prihvatili njeno priznanje. Svojim sljedbenicima (a ima ih 285 hiljada) kazala je da joj je smiješno kako se ljudi mršte samo na spomen marihuane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlin Fladager (@caitlinfladager) on

“Niko ni ne trepne kada majka kaže da uživa u vinu, nakon što joj djeca legnu u krevet. Ali kad mama kaže da puši travu, to je veliki šok”, napisala je Caitlin. Dodala je da nikada nije bila strpljivija sa svojom djecom.

“Trava me čini boljom mamom, jer se dobro naspavam nakon što zapalim. Probudim se dobro odmorena i bistrijeg uma”, kazala je. Caitlin je prvo dijete dobila sa svojim srednjoškolskim momkom Noahom, kada je imala 18. Par se od tada vjenčao i sada imaju dvoje djece Adrianu i Jacka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlin Fladager (@caitlinfladager) on

“Ok je pušiti da se pomogne s anksioznošću, meni je mnogo bolje otkako sam počela pušiti”. Osim toga pušenje trave pomaže joj s kontrolisanjem težine.

“Uvijek sam bila opasno mršava, sada imam najzdraviju težinu u cijelom životu. Marihuana je moja čaša vina, moja limenka pive”, zaključila je mlada majka.

Mnogi su se složili s njom, ali mnogi su joj rekli da je neodgovorna te da je problem i čaša vina ako je se mora piti svaki dan. (Tuzlanski.ba)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlin Fladager (@caitlinfladager) on

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje