Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mlada majka iskreno o svom izgledu: “Muž mi je platio plastične operacije da izgledam kao najljepša žena, Barbie”

Preuzmite sliku

Prvi put se odlučila na operaciju kada joj je bila dijagnosticirana skolioza koja joj je zakrivila kičmu.

Charlie Phillips (26) iz Cambridgeshirea u Ujedinjenom Kraljevstvu do sada je imala dvije operacije povećanja grudi, botoks i ugradnju filera u usne, a još uvijek ne planira stati.

Prvi put s plastičnim operacijama susrela se nakon što se odlučila na operaciju popravljanja kičme, zbog koje nije bila zadovoljna izgledom. Sa 16 godina dijagnosticirano joj je zdravstveno stanje zbog kojeg joj se kičma iskrivila, a godinu dana kasnije imala je operaciju ispravljanja koja je trajala 14 sati, prenosi Večernji list.

Međutim, nije bila zadovoljna konačnim rezultatom, a Charlie otkriva kako je zbog operacije izgledala vrlo loše te izgubila veliki broj kilograma. Stoga se odlučila preobraziti u najljepšu ženu koje se mogla sjetiti – Barbie.

 • Ova mlada majka podvrgnula se brojnim hirurškim i nehirurškim zahvatima, poput filera za usne, botoksa, filera za obraze i čeljusti te povećanju grudi. Također je tetovirala usne i obrve, a procjenjuje da je cijena svega oko 36 000 KMsve je to platio suprug Ross, kojem se sviđa njen izgled.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Charlie phillips (@charlieeebarbie)

  – Definitivno mi se sviđa izgled Barbie i rekla bih da je ona moja inspiracija. Sviđa mi se mali struk, velike grudi, velike usne, duga plava kosa i lijepi ten. Jednostavno se osjećam privlačnije i imam više samopouzdanja – ispričala je Charlie.

  Sa svojim suprugom Rossom je pet godina u braku, a on kaže da se ne može zasititi njezinog izgleda nalik Barbie.

   

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Charlie phillips (@charlieeebarbie)

  – Obožava to, plaća sve moje zahvate, kosu, estetiku i izbjeljivanje zuba. Također mi je platio sve operacije. Filere nadograđujem svakih šest do devet mjeseci, a zube redovno izbjeljujem kod zubara ili sama kod kuće – otkrila je.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Charlie phillips (@charlieeebarbie)

  Charlie sada u planu ima mnogobrojne operacije koje će joj pomoći da postigne svoj željeni izgled, uključujući operaciju nosa, brade, obraza i usana. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje